Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
честно казано мислил съм над това... и рано или късно ще го реализирам

бих се отдал изцяло в лоното на природата... да живея край гори и поточета и да си чистя зъбите с корени на трева... а когато видя емо кид, фешън и т.н. да се "боря с несправедливостта" и да му смачкам главата с приклад от стара черешова пушка
Същински Дон Кихот.Че и Тарзан в същото време.За да се бориш или налагаш каквото и да е ,трябва да имаш последователи .Иначе е смешно и безмислено,защото един глас не е глас.А за 'лоното на природата' дано знаеш какво говориш.
Цел?На мен ми трябват само здраве ,щастие...любов(нека спада към щастието),другото се купува.
Идоли нямам.Идола е някой друг все пак,и по какъвто и начин да го следвам аз си оставам аз,а живота-мой.
За Левски?Няма 'последователи' в днесшно време?А някъде да си чел/видял/чул,че цял народ робува на историята,така ,че всяко следващо поколение е копие на предишното ,последователи на свой освободител,водач и тн?Важното е ,че това име,както и много други са незаличими от историята ни,и не би трябвало да има българин,който да не знае на какво се дължи това което сме днес.