.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Дайте съвет за леко пострадал 8)

снощи стана меле, равносметката - леко счупен долен зъб синьо око. поне кепелдака ше си получи заслуженото както и да е, кажете нещо за отока ( да е бързо до няколко дена трябва да съм ок) и изкуствената материя която слагат за оправяне на зъба какво представлява и чувстивтелна ли е (трябва ли да се пази от твърди храни и тн)..

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    за отока знам че се слага суров картов но за другото идея си нямам
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

удари си и другото око, за да изглеждат еднакви
    Клик ми (:

Град
    F SuRcEtYy NъЪ БеБеТуУ Ми
    Ami za tolkova malko vreme se samnqvam da se opravi :P
    ٭°●l{yкŁĨt

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    По филмите съм гледала, че сурово месо си слагат на посинените очи

А зъба... не знам. Отиди на зъболекар да го погледне.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

зъба-зъболекар.слага се нещо като пломба и хич не личи.а за окото нещо студено.примерно лед в някво пликче или в салфетка.ако не се махне синьото пробвай с малко гримец

няма ко да добавя и аз незнам по-вече от вече написаното
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Град
    у вас
    И на мен така ми чупиха зъб до половината. Отидох на зъболекар и ми каза че нямало смъсъл да ми го прави по - добре така да си стоял. Ама ако мислиш че ти трябва да го опраат иди и питай зъбаря. Абе полувин зъб по малко не е голяма загуба.

Мега фен
    Град
    Utopia..

Re: Дайте съвет за леко пострадал 8)

Цитирай Първоначално написано от Psyhicx
    Цитирай Първоначално написано от Winstrol
    снощи стана меле, равносметката - леко счупен долен зъб синьо око. поне кепелдака ше си получи заслуженото както и да е, кажете нещо за отока ( да е бързо до няколко дена трябва да съм ок) и изкуствената материя която слагат за оправяне на зъба какво представлява и чувстивтелна ли е (трябва ли да се пази от твърди храни и тн)..
    Паххаххаа, в Киров ли учиш бе брато!? И аз бях в мелето
    йебреее биткаджии

На окото слагай лед, няма дълго време да стои синьото. А зъбът трябва да се изгради от зъботехник... или ако си пазиш частта, която е изпаднала може и някак си да ти я лепнат ...
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Слагай лед на окото.

И аз не знам к'во да правиш със зъба.

Град
    По гетата...
    Ами за окото слагаш яко лед. За зъба отивай на зъболекар. Той ще ти каже какво точно може да се направи.
    Бтв в такива случаи много внимавай с кокалчетата на ръката, с която удряш, че съм си патил яко от това понеже не мисля и маам както ми падне
    А ако не е тайна с какви сте се били, щото и едни прители са правили меленце по това време

гхгф

меле worldwide стана малко тук хаха аз не съм от софиа ама петъците стават такива рабори дори и на Марафелци да речем както и да е ставаше дума че копелето ме наплю без причина с след това и неговата кучка... тогава ми падна пердето

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    удари си и другото око, за да изглеждат еднакви
    Ет'ва е решението, бате

Град
    По гетата...
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Що не сте ме викнали бе дееба... Не съм се бил от... миналата събота
    Хаха ако толкова искаш да се биеш, само кажи. Тука по гетата стават боеве доста доста често, с какви ли не - с разни, които са се изпонапили в някое заведение и вече са велики, с "квартални гъзари", с цигани след дискотека...с какви ли не

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Казвате лед на окото..щото не са ви целили скинове със снежни топки.

Мен са ме целили и улучвали миналата зима,защото имам сравнително бавни рефлекси,не е много приятно,но е адски комично.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Така е като зобиш Winstrol съкс
    Аз утре съм на зъболекър,че ми паднаха шиините на двата предни зъба
    2, 9, 10, 11 и 13т. системно

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Студеното облекчава оттока,не отричам.Но е много неприятно да те удрят с нещо студено,защото както беше в моя случай,бях с къса поличка през зимата,мотаех се около 3 часа в градската градина,с 2ма приятели,бях супер измръзнала и следователно,кожата ми беше станала по-чувствителна (заради студа) и би ме заболяло дори да ми щипнат бузката,а камоли да ме замерват 6ма младежи със снежни топки.

Вече има охрана на градската.

Колкото за замерването с бомбето..не знам какво да кажа,дано си добре .
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    По гетата...
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    мен са ме целили скинове с бомбе в главата...
    Баси Да стане бой от време на време се случва... Аз също не винаги съм играл феърплей и е имало случаи да ритам някой, докато е на земята (за което съжалявам и ми е кофти). Правили са го и с меме. Но да измлатиш някой с бомбе в главата е прекалено, колкото и да го мразиш. Върха на дебилщината просто. Мен ако ме ударят с такова...ще ми правите 40 дни под някоя лоза. 1 приятел от квартала също го бяха удряли в главата с бомбе след 1 мач. Нз к'ъв трябва да си за да го направиш това...

Град
    По гетата...
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    иначе конкретната случка...
    4 на 1... аз завърших в болница
    Пфф бате, удрят те с бомбета по главата, вкарват те в болница... Подбирай си местата на които ходиш и хората с които движиш бе човек! Сек'ви луди ги има, следващия път може и по-зле да стане. Аз примерно преди като движех с беловръзковци, често минавахме покрай паметника на съветската, и често ставаха мелета с ваши хора. А няма как да ги за*ба и да си тръгна, защото ще се получи шиб*ано - не върви хората с които през ден поркаме (поркахме, по-точно) да ги оставя сами. Веднъж изядох страшно голям бой точно там... Не се стигна до болници, но все пак. Но понеже съм тъп и упорит, след 1 месец пак ходих. На 1 от нашите му разбиха носа (и не само) с паве. Тогава им казах на всички, че всичкото това е простотия, от която никой не печели, и до там ни бяха отношенията. Сега най-много да се видим преди мач или просто на по бира, но само толкоз. И от тогава осъзнах, че съм избехнал ебати боевете, които кой знае как щяха да свършат за мене. Викаха ме за експлойтед и една камара други неща, но вече им казвам "оправяйте се. тоя път без мене". И така...
    За това се замисли с кой и къде ходиш, особено центъра, ариана, кравай...се'ш се, където ще извадиш късмет, ако само 1 път те изритат в главата На мачове също се пази...не за друго, а защото си от малкото пънкове, с който мога да говоря, без да намесвам близки роднини

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си