.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде

1-2 съветчета ако може :P

Аидеее за сефте и на мен да ми са наложи да пусна тема тука
    Значи... от 3-4 дни насам почнах да си падам по 1 момиче от по долния клас и много ми са иска да се запознаем...
    Ще кажете "Че къде е проблема..?" но работата е че ме е срам малко и не мога да се сетя как да е заговоря че да са запознаим и в последствие да и поискам skype-а ...
    Та ако може някое съветче да ми дадете много ще съм ви благодарен
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Ще се наложи да преодолееш тоя срам,друг начин не виждам Успех

Град
    там някъде
    то срама не ми е наи големия проблем проблема ми е главно в това че не мога да се сетя как да е заговоря...
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Мега фен
    Град
    София
    Не ви раэбирам като кажете `Срам ме е`
    Просто е глупаво.От какво те е срам?Няма да и предлагаш брак,просто ще се эапоэнаете.Не е толкова трудно и често каэано наистина не энам къде е проблема.Отиди при нея и просто се эапоэнаите.И вместо веднага да и искаш Скайпа,първо и вэеми телефона или пък я покани да иэлеэете.Не е трудно и споко,надали яде хора
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Някой път,можеш да я изчакаш след училище и да я попиташ накъде е?Престори се,че и ти си в тази посока и и предложи,компанията си.Вървете успоредно,говорете си,нещо свързано с даскалото с интересите ви,нещо такова и така малко,по-малко ще се поопознаете.Накрая си разменете координатите и не забравай да кажеш,че би се радвал,ако подържате контакт и занапред.По реакцията и ще разбереш,дали би желала да се сприятелите,като за начало и евентуално за напред,нещата да се задъброчата.Успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Просто е глупаво.От какво те е срам?Няма да и предлагаш брак,просто ще се эапоэнаете.Не е толкова трудно и често каэано наистина не энам къде е проблема.Отиди при нея и просто се эапоэнаите.И вместо веднага да и искаш Скайпа,първо и вэеми телефона или пък я покани да иэлеэете.Не е трудно и споко,надали яде хора
    Пробвай,това е много добър вариант :P

Град
    там някъде
    хах това ми харесва мерси ше го пробвам някои път като му доиде времето но все пак ще се радвам и за някое друго мнение също :P
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз имах впревдид това мнение,не да я целуваш,защото ако го направиш не се надявай,тя да се изкефи

уффф...

че кво му е трудното бе ,че е даже и по малка от теб отиваш и и казваш здр мн е хубу времето на вън искаш ли да се поразходим

Град
    там някъде
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Аз имах впревдид това мнение,не да я целуваш,защото ако го направиш не се надявай,тя да се изкефи
    хах може да ме е срам малко може и да не се сещам как да е заговоря но не съм тъп
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Няма нищо трудно-отиваш и се запознавате.Едва ли това момиче яде хора.Малко повече кораж.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Някой път,можеш да я изчакаш след училище и да я попиташ накъде е?Престори се,че и ти си в тази посока и и предложи,компанията си.Вървете успоредно,говорете си,нещо свързано с даскалото с интересите ви,нещо такова и така малко,по-малко ще се поопознаете.Накрая си разменете координатите и не забравай да кажеш,че би се радвал,ако подържате контакт и занапред.По реакцията и ще разбереш,дали би желала да се сприятелите,като за начало и евентуално за напред,нещата да се задъброчата.Успех.
    Мале,научи се да пишеш
    [size=7][b][u]fosse cos

Ако имаш някои познат, който примерно познава някой от нейния клас и така с негова помощ да се запознаеш с момичето. Успех [-o<

Мега фен Аватара на koalka
    Отиди и се запознай с нея.Няма смисъл да те е срам толкова, като после ще съжаляваш.

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    +1

Като се разминавате по коридорите, все ще намериш някакъв начин да язаговориш.Например да се блъснеш в нея "без да искаш", да си изпуснеш нещо и да я помолиш да ти го вдигне и т.н

Да я помолиш да ти го вдигне, виж само как звучи

Град
    MoHTaHa
    ммм има много лесни начини..например отиди в нейния клас,виж когато е някъде сама и я попитаи напримеррр "извинявай,имате ли свободни столове,гъба,кариран лист.." ии в последствие ще се запознаете Успех :P

LP

Ami togava 6tom tolkova te e sram za6to prosto ne se poraztursi6 i ne i nameri6 gsm nomera.Ako ne te burka prati i sms-4e sas sadarjanie ot sorta na tova "Zdr simpatqgo kak si?Az se kazvam edi si kak i sum na edi si kolko godini.Ot nqkolko dni mn mi privli4a6 vnimanieto i se 4udex dali ne iska6 da izlezem na kafe da se zapoznaem"
    Ako proevi jelanie moje da ti pi6e moje da si oredite edna sre6ta primerno na lavkata dolu :P da se zapoznaete tam i da i obesni6 ot koi klas si koga si free tq koga e i da izlezete

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си