- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Pасизъм
А когато черния излезе през комина на Аушвиц също е черен![]()
![]()
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
Не, всъщност искам да ги избием.Първоначално написано от _SL_
Не се изживявам като никакъв, споделям мнение. А потенциала на черните е да крадат и да правят свинщини. Ако някой път отидеш до страна, в която има повечко църни, мини покрай някой негърски квартал. Гледката е 1:1 с филиповци, само дето вместо чалга се чува рап.
Ти задаваш ли си въпроса защо изобщо са такива?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Защото са низша раса.Първоначално написано от _SL_
Meine Ehre heisst Treue!
Защото са низша раса.Първоначално написано от _SL_
Meine Ehre heisst Treue!
вие сте по-тъпи и от бавноразвиващ се негър гей с еврейски произход
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
xaxaxaxaxaxaxaxxaxa koito ne mi vqrva da go duha ama az moga da kaja 4e se s1biram s t1mnokoji i te sa mn po-razviti i s mnogo po bogat re4nik ot belite pi6lemetai imat ob6ta kultura i sa v1spitani a ne da hodqt po ulicata da sa hra4at da psuvat i ednovremenno da sa darjat za pi6kite sorry oba4e tva edin t1mnokoj nqma da go napravi ........kakto iskaite go razbiraite
Така си е !Първоначално написано от loyal_88
Вчера се прибирам, ходя под блоковете.
Един дядка, пуска сополи по улицата, някаква лелка си мята боклука през прозореца ( и щеше да ме оцели) , някви яки пичове, минават до мен и се барат за чатала докато си приказват с приятелките.
Доста яки са белите! Просто, доста по-развити от черните![]()
Да не приказваме, ако автобуса закъснее с 10 минути или големия автобус е в авария и са пуснали мини варианта му. Революционите напливи тип "ДЕЙБА КОМУНИСТитеЕ МУ , НЕКА ДА ГИ ПРЕМАХНЕМ ОТ ВЛАСТТА ОЩЕ СЕГА!!!" или "ЕХХХ , едно време какво беше, а сега ;( " са изключително интелигентни и прозорливи! Чудя се, защо не се издава весник, само с тези велики трудове на човешката мисъл!
Направило ми е, впечетление , че всички нацисти във форума, сте маса комплексирани, яко са ви биели в училище преди да се саберете с останалите емоционални малтретирани (не само от обществото но и в семейството, май мама не ги е гушкала достатъчно?) олигофрени и да скачате тип 10в1 , да го мачката като паднете всички в/у него и удряте където ви падне (дори да ударите приятелчето ). И да, всички мразите, еврей, негри,индиаинци,индиици,дж панци,китайци и всякви хора с не бял тен на кожата. (мразите и руснаците!) Ае у лево, смешки![]()
ОМГПървоначално написано от HaMiCaL_GiRl
![]()
Като гледам ти не си станала по развита и не си придобила по - богат речник от белите пишлеметай (не знам каква е тая дума(най - вероятно си имала впредвид пишлегари , но какво разбирам аз..)) и честно казано се съмнявам , че изобщо имаш някаква обща култураПървоначално написано от HaMiCaL_GiRl
![]()
И както се каза в едно от първите мнения - Расизма е като негрите - не трябва да го има !
Заеби, няма смисъл да се хабиш...Първоначално написано от GLeZoRanA
А чак да парадират с това, че черната раса е по-висша от собствената им бяла раса, преди е било престъпление, защото се е считало за предателство...
Щом си черен си виновен!
Bulgarian Aryan Front!
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
Расистка съм... до определан степен. Черните... има и свестни, но съм ги срещала много рядко. Обаче азиатци и индийци много мразя... суууупер гнусни са ми.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
da ima edna duma koqto ti kaza "predi" sega ne e taka za6toto vremenata sa drugi i samo da kaja na tezi koito sa protiv tqh ...........Първоначално написано от loyal_88
![]()
![]()
![]()
![]()
vie ste prevyrteli kak moje o6te i o6te da gi typ4ete i ma4kate
idioti p1lni i to ne ste li porasnali
ne moje da ste 4ak tolkova bezkrupulni i bezsyrde4ni ili se lyja.......
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
dali si 4eren ili bial vsi4ki omirame si4ki hodim do toaletna rasiazma e dolno ne6to
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Като гледам и ти си доста тъпо парче ;рПървоначално написано от fаke
Така си е.Първоначално написано от fаke
Само убитаци (убитаци? :*( сори, урбан езика ми смуче, моля разясни , че не съм толкова ентелегентен колко теб).
Къде са другите, расисти да ми кажат че съм тъпак и убитак(втф?)?
Всяко живо същество умира някога ... и докато е живо ходи до тоалетна. Сравнението ти куца..Първоначално написано от hex_girl
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
О, да бе, направо си представям как някой червей пълзииии ли пълзиииии за да може да се изсере (или каквото там правят червеите) в супника.Първоначално написано от ЕPu
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!