.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 75

Тема: Pасизъм

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Абеее така си е. Ама аз като пикая в храсти не казвам, че трябва да отида до тоалетната, а до храстчето

Saatana vittu perkele hate crew!

Голям фен Аватара на magesniko
    Град
    Oсновател и мозък на КММ
    Или да усвоиш скила за изправено пикане!
    No mercy for what we are doing
    No thought to even what we have done
    We don't need to feel the sorrow
    No remorse for the helpless one

Абе расистите 'що не си е*ете майката!? Познавам негри, мн готини хора са! Зависи от човека, не от пигмента! Ако цвета на кожата ви е критерий, толкова по-зле за вас!
    "Ich kann mir mein ganzes Leben mit dir vorstellen..." .....

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    За да не правя нова тема ще пусна линка тук!!!
    Няма нищо общо с расизма!!!
    http://www.vbox7.com/play:a4f9d469
    тва е ебати фалшивия клип
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от _SL_
    Кое е фалшивото? Онази русата като я питаха колко страни има триъгълника или да назове поне една държава започваща с U въобще не ми се струваше като манипулиран монтаж. Ся, че и в България да се разходи човек из циганските гета и да прави анкета там е възможно да получи подобни отговори, но момичето от клипа беше бяло както видяхме, ама сякаш не показа да е ходила дори на училище.

Е аз приемам нещата буквално. Но да не сме тесногръди, в България също има доста затъпели хора. Тъпотата е нещо естествено в крайна сметка. Кой ти забранява да си стоиш тъп щом така искаш. Ама да бях и аз тъп, за не обръщам толкова внимание на всички простаци...

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от ^^^lovely^
    Абе расистите 'що не си е*ете майката!? Познавам негри, мн готини хора са! Зависи от човека, не от пигмента! Ако цвета на кожата ви е критерий, толкова по-зле за вас!
    Поредната тъпа пуберка!
    Само и вижте песните в подписа и ще ви стане ясно колко и е акъла!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Freeminded
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    Кое е фалшивото? Онази русата като я питаха колко страни има триъгълника или да назове поне една държава започваща с U въобще не ми се струваше като манипулиран монтаж. Ся, че и в България да се разходи човек из циганските гета и да прави анкета там е възможно да получи подобни отговори, но момичето от клипа беше бяло както видяхме, ама сякаш не показа да е ходила дори на училище.
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    защото показват само фрапантно тъпите отговори...
    и в България така монтират клипчетата с въпроси, където да няма нито един свестен отговор...

гонят се определени цели
    или пък са им дали някой друг долар да приказват тъпотии

Freeminded, дори и брат ми, който е на 6, може да каже колко страни има ТРИъгълника

като си толкова умен не можеш ли да се досетиш, че няма как да не го знаят онея хора?

забеляза ли, че оная не знаеше, че са участвали във войната във Виетнам? как според теб един гражданин на САЩ няма да знае, че именно те са я започнали?

"Какво е джамия?
    -Животно."

^?!?!/1
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    tva klip4e e ot sabirani otgovori no tam e rabotata 4e v amerika pove4eto ot horata sa iako zatapeli i nadali sa izriazali mn verni otgovori prosto pri tiahnata sistema na ob6testveno zatapiavane eto 6te vi dam edin primer edin priatel zamina v amerika i tam rabote6e v no6no zavedenie
    i razpravia mi toi 4e tem s nego rabotelo edno mom4e i pital go za6to ne u4i a raboti v no6no zavedenie i toi mu kazava 4e ne moje da si napravi ispitite i pitago toi togava za6to ne e postupil v armiata tam ispitite sa lesni i toi mu otgovaria: - AMI NA MEN MI SE PADNA MNOGO TRUDEN ISPIT TABLICATA ZA UMNOJENIE i posle za6to bili velika nacia
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Голям фен Аватара на magesniko
    Град
    Oсновател и мозък на КММ
    No mercy for what we are doing
    No thought to even what we have done
    We don't need to feel the sorrow
    No remorse for the helpless one

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ^ ахахаххаа...

вярваш ли си???
    viarvam si 6to spored teb da ne bi da sa umni amerikancite
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    Поредната тъпа пуберка!
    opf ne te znam kaf si... ama opredeleno si po tap ot neq... ama ako si rasist - logi4no de... kak moje da opredelq6 dali nqkoi e ymen ot tova kakvo my haresva ili ot nqkakav van6en beleg.. zabivate me kolko mnogo rasisti ima tyk... ot4aivam se ot jivota ve4e... kazvate kakvi bili negrite v getata taka natatak... boje.... nqkav pi4 po nagore pita dali se se6tate pri4inite za tva? mai ne obarnahme mnogo vnimanie... lele cirk 4esno kazano bih razbrala da ne haresvate cigani ili tyrci /da ne obidq nqkoi/ 6toto te realno vredqt na bulgariq ili sa vredili... 6toto zaradi tyrcite sme tolkova nazad - 500 godini apak ciganite - varvq si az i minavat grypa mangali -> 3-4 opita da me hvanat za zadnika i da ne spomenavam podmqtaniqta.... i tova dori ne e samo ot lapetata ami i ot darti pedofili....to verno tva ne go praqt samo ciganite de ama aide... kvo vi pre4at negrite? lele ne ne...tva 4e kradat i taka natatak se pri4inqva samo ot takiva kato vas - koito gi diskriminirat, i ot socialniq im status da ne e 6toto: "Az imam 4eren cvqt na kojata => trqbva da krada i t.n." ... Vsi4ko idva ot na4ina po koito jivee6... tova e vsi4ko... egati glupostite deto govorite... ot4aivate me...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Магесник
    хахахах ауеуеуе канибалс скинхеадс

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    Поредната тъпа пуберка!
    opf ne te znam kaf si... ama opredeleno si po tap ot neq... ama ako si rasist - logi4no de... kak moje da opredelq6 dali nqkoi e ymen ot tova kakvo my haresva ili ot nqkakav van6en beleg.. zabivate me kolko mnogo rasisti ima tyk... ot4aivam se ot jivota ve4e... kazvate kakvi bili negrite v getata taka natatak... boje.... nqkav pi4 po nagore pita dali se se6tate pri4inite za tva? mai ne obarnahme mnogo vnimanie... lele cirk 4esno kazano bih razbrala da ne haresvate cigani ili tyrci /da ne obidq nqkoi/ 6toto te realno vredqt na bulgariq ili sa vredili... 6toto zaradi tyrcite sme tolkova nazad - 500 godini apak ciganite - varvq si az i minavat grypa mangali -> 3-4 opita da me hvanat za zadnika i da ne spomenavam podmqtaniqta.... i tova dori ne e samo ot lapetata ami i ot darti pedofili....to verno tva ne go praqt samo ciganite de ama aide... kvo vi pre4at negrite? lele ne ne...tva 4e kradat i taka natatak se pri4inqva samo ot takiva kato vas - koito gi diskriminirat, i ot socialniq im status da ne e 6toto: "Az imam 4eren cvqt na kojata => trqbva da krada i t.n." ... Vsi4ko idva ot na4ina po koito jivee6... tova e vsi4ko... egati glupostite deto govorite... ot4aivate me...
    Пиши на български бе nigger lover!!!

P.S.Не съм расист пробвай пак!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    Поредната тъпа пуберка!
    Пиши на български бе nigger lover!!!

P.S.Не съм расист пробвай пак!!!
    Ти не беше ли смешника, който седял с приятели в някакъв парк и като видял как 3-4 циганина минават покрай него, веднага се заключил в къщи?

Поредната тъпа пуберка!
    Определено не съм типичната "пуберка", още по-малко тъпа!!! А колкото до песните: преведи си ги и после се прави на умен!!!

Цитирай Първоначално написано от Аспарух
    Умри ма к***во продадена! Смърт за всички небългари и техните гъзолизци!
    Пффф това от вас е някакъв криворазбран патриотизъм. Но това че мразите "небългарите" не ви прави повече българи. Имам какво да ти кажа, мн добре мога да те наредя ама айде да не се развихрям навръх Коледа....

Слънце, въздух и расизъм - здрав и бодър организъм

Град
    По гетата...
    Бааа мааму Тфа ако е верно е ебати шока... Само не ми стана ясно тия "скинове" от к'ъв зор са се нахвърлили на жената да я ядат? Поне от това, което прочетох не разбрах да е е била циганка, еврейка, чужденка или нещо такова... Демек каква е връзката между нападението и расизма?
    Нямам повече инфо за случая, но според мен се е случило нещо, преувеличено и изкривено от медиите в Русия. В страната националистите стават все повече и повече и вече придобиват заплашителни размери. И една такава история би свършила чудна работа на управляващите и червените, защото това ще отврати обикновените хора от НС... Не че вярвам в някакъв заговор на злите евреи, масоните и извънземните, които си правят пи*ки с нас, но и това е вариант...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Какво значение има цвета на кожата бе хора? Защо трябва да мислите по този начин?!И начи както казвате те като са негри или от някоя друга раса,нямат право на живот ли? И те са хора като нас, и те дишат и живеят. Научете се да уважавате хората,независмо от цвета на кожата им :P

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от loyal_88
    Бааа мааму Тфа ако е верно е ебати шока... Само не ми стана ясно тия "скинове" от к'ъв зор са се нахвърлили на жената да я ядат? Поне от това, което прочетох не разбрах да е е била циганка, еврейка, чужденка или нещо такова... Демек каква е връзката между нападението и расизма?
    Нямам повече инфо за случая, но според мен се е случило нещо, преувеличено и изкривено от медиите в Русия. В страната националистите стават все повече и повече и вече придобиват заплашителни размери. И една такава история би свършила чудна работа на управляващите и червените, защото това ще отврати обикновените хора от НС... Не че вярвам в някакъв заговор на злите евреи, масоните и извънземните, които си правят пи*ки с нас, но и това е вариант...
    xax e ti neznae6 li,4e predi godini v Rusiq e imalo 4ovekoqdci,puk sega sig tu-tame o6te se namirat
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Всъщност расизма не е е омраза към другите раси,а любов към своята раса и стремеж да запазиш расата си.Из френската енциклопедия "Пети Ларус" в изданието си от 1949 година дефинира понятието 'расизъм' по следният начин: "Теория, опитваща се да защити единството на расата в определена нация".Това е истинския расизъм ,а не омраза към другите и идеализиране на своята раса.

Съвременното тълкуване не е изменено примерно заради апартейда ,който вече си е омраза ,а заради нечий интереси.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Какво значение има цвета на кожата бе хора? Защо трябва да мислите по този начин?!И начи както казвате те като са негри или от някоя друга раса,нямат право на живот ли? И те са хора като нас, и те дишат и живеят. Научете се да уважавате хората,независмо от цвета на кожата им :P

за някай има значение ама за други няма просто принципи

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Аз споменах ли, че съм негър?
    Прилагам снимка-доказателство
    http://img223.imageshack.us/img223/5...dtshirt6bp.jpg
    Grumpy old madman

Правила за публикуване