- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Pасизъм
Абеее така си е. Ама аз като пикая в храсти не казвам, че трябва да отида до тоалетната, а до храстчето![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Или да усвоиш скила за изправено пикане!![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Абе расистите 'що не си е*ете майката!? Познавам негри, мн готини хора са! Зависи от човека, не от пигмента! Ако цвета на кожата ви е критерий, толкова по-зле за вас!![]()
"Ich kann mir mein ganzes Leben mit dir vorstellen..." .....
тва е ебати фалшивия клипПървоначално написано от _Becko_
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Кое е фалшивото? Онази русата като я питаха колко страни има триъгълника или да назове поне една държава започваща с U въобще не ми се струваше като манипулиран монтаж. Ся, че и в България да се разходи човек из циганските гета и да прави анкета там е възможно да получи подобни отговори, но момичето от клипа беше бяло както видяхме, ама сякаш не показа да е ходила дори на училище.Първоначално написано от _SL_
Е аз приемам нещата буквално. Но да не сме тесногръди, в България също има доста затъпели хора. Тъпотата е нещо естествено в крайна сметка. Кой ти забранява да си стоиш тъп щом така искаш. Ама да бях и аз тъп, за не обръщам толкова внимание на всички простаци...
Поредната тъпа пуберка!Първоначално написано от ^^^lovely^
Само и вижте песните в подписа и ще ви стане ясно колко и е акъла!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Първоначално написано от Freeminded
или пък са им дали някой друг долар да приказват тъпотииПървоначално написано от exploitedteen
Freeminded, дори и брат ми, който е на 6, може да каже колко страни има ТРИъгълника
като си толкова умен не можеш ли да се досетиш, че няма как да не го знаят онея хора?
забеляза ли, че оная не знаеше, че са участвали във войната във Виетнам? как според теб един гражданин на САЩ няма да знае, че именно те са я започнали?
"Какво е джамия?
-Животно."
^?!?!/1
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
tva klip4e e ot sabirani otgovori no tam e rabotata 4e v amerika pove4eto ot horata sa iako zatapeli i nadali sa izriazali mn verni otgovori prosto pri tiahnata sistema na ob6testveno zatapiavane eto 6te vi dam edin primer edin priatel zamina v amerika i tam rabote6e v no6no zavedenie
i razpravia mi toi 4e tem s nego rabotelo edno mom4e i pital go za6to ne u4i a raboti v no6no zavedenie i toi mu kazava 4e ne moje da si napravi ispitite i pitago toi togava za6to ne e postupil v armiata tam ispitite sa lesni i toi mu otgovaria: - AMI NA MEN MI SE PADNA MNOGO TRUDEN ISPIT TABLICATA ZA UMNOJENIE i posle za6to bili velika nacia
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
viarvam si 6to spored teb da ne bi da sa umni amerikanciteПървоначално написано от exploitedteen
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
opf ne te znam kaf si... ama opredeleno si po tap ot neq... ama ako si rasist - logi4no de... kak moje da opredelq6 dali nqkoi e ymen ot tova kakvo my haresvaПървоначално написано от Initial_D
ili ot nqkakav van6en beleg..
zabivate me kolko mnogo rasisti ima tyk...
ot4aivam se ot jivota ve4e... kazvate kakvi bili negrite v getata taka natatak... boje.... nqkav pi4 po nagore pita dali se se6tate pri4inite za tva? mai ne obarnahme mnogo vnimanie... lele cirk
4esno kazano bih razbrala da ne haresvate cigani ili tyrci /da ne obidq nqkoi/ 6toto te realno vredqt na bulgariq ili sa vredili... 6toto zaradi tyrcite sme tolkova nazad - 500 godini
apak ciganite - varvq si az i minavat grypa mangali -> 3-4 opita da me hvanat za zadnika i da ne spomenavam podmqtaniqta.... i tova dori ne e samo ot lapetata ami i ot darti pedofili....to verno tva ne go praqt samo ciganite de ama aide... kvo vi pre4at negrite? lele ne ne...tva 4e kradat i taka natatak se pri4inqva samo ot takiva kato vas - koito gi diskriminirat, i ot socialniq im status
da ne e 6toto: "Az imam 4eren cvqt na kojata => trqbva da krada i t.n." ... Vsi4ko idva ot na4ina po koito jivee6... tova e vsi4ko... egati glupostite deto govorite... ot4aivate me...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Пиши на български бе nigger lover!!!Първоначално написано от wasntme_
P.S.Не съм расист пробвай пак!!!![]()
![]()
![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Ти не беше ли смешника, който седял с приятели в някакъв парк и като видял как 3-4 циганина минават покрай него, веднага се заключил в къщи?Първоначално написано от Initial_D
![]()
![]()
Определено не съм типичната "пуберка", още по-малко тъпа!!! А колкото до песните: преведи си ги и после се прави на умен!!!Първоначално написано от Initial_D
![]()
Пффф това от вас е някакъв криворазбран патриотизъм. Но това че мразите "небългарите" не ви прави повече българи. Имам какво да ти кажа, мн добре мога да те наредя ама айде да не се развихрям навръх Коледа....Първоначално написано от Аспарух
Слънце, въздух и расизъм - здрав и бодър организъм![]()
Бааа маамуПървоначално написано от Магесник
Тфа ако е верно е ебати шока... Само не ми стана ясно тия "скинове" от к'ъв зор са се нахвърлили на жената да я ядат? Поне от това, което прочетох не разбрах да е е била циганка, еврейка, чужденка или нещо такова... Демек каква е връзката между нападението и расизма?
Нямам повече инфо за случая, но според мен се е случило нещо, преувеличено и изкривено от медиите в Русия. В страната националистите стават все повече и повече и вече придобиват заплашителни размери. И една такава история би свършила чудна работа на управляващите и червените, защото това ще отврати обикновените хора от НС... Не че вярвам в някакъв заговор на злите евреи, масоните и извънземните, които си правят пи*ки с нас, но и това е вариант...
Какво значение има цвета на кожата бе хора?Защо трябва да мислите по този начин?!И начи както казвате те като са негри или от някоя друга раса,нямат право на живот ли?
И те са хора като нас, и те дишат и живеят.
![]()
![]()
Научете се да уважавате хората,независмо от цвета на кожата им :P
xax e ti neznae6 li,4e predi godini v Rusiq e imalo 4ovekoqdci,puk sega sig tu-tame o6te se namiratПървоначално написано от loyal_88
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Всъщност расизма не е е омраза към другите раси,а любов към своята раса и стремеж да запазиш расата си.Из френската енциклопедия "Пети Ларус" в изданието си от 1949 година дефинира понятието 'расизъм' по следният начин: "Теория, опитваща се да защити единството на расата в определена нация".Това е истинския расизъм ,а не омраза към другите и идеализиране на своята раса.
Съвременното тълкуване не е изменено примерно заради апартейда ,който вече си е омраза ,а заради нечий интереси.
Първоначално написано от slun4ice_90
за някай има значение ама за други няма просто принципи![]()
Аз споменах ли, че съм негър?
Прилагам снимка-доказателство
http://img223.imageshack.us/img223/5...dtshirt6bp.jpg
Grumpy old madman