Цитирай Първоначално написано от loyal_88
Цитирай Първоначално написано от _SL_
Ти какво искаш? Да сложим на една страна негрите и ние да си се отделим на друга и така да си живуркаме?
Не, всъщност искам да ги избием.
Не се изживявам като никакъв, споделям мнение. А потенциала на черните е да крадат и да правят свинщини. Ако някой път отидеш до страна, в която има повечко църни, мини покрай някой негърски квартал. Гледката е 1:1 с филиповци, само дето вместо чалга се чува рап.
Така си е !
Вчера се прибирам, ходя под блоковете.
Един дядка, пуска сополи по улицата, някаква лелка си мята боклука през прозореца ( и щеше да ме оцели ) , някви яки пичове, минават до мен и се барат за чатала докато си приказват с приятелките.
Доста яки са белите! Просто, доста по-развити от черните
Да не приказваме, ако автобуса закъснее с 10 минути или големия автобус е в авария и са пуснали мини варианта му. Революционите напливи тип "ДЕЙБА КОМУНИСТитеЕ МУ , НЕКА ДА ГИ ПРЕМАХНЕМ ОТ ВЛАСТТА ОЩЕ СЕГА!!!" или "ЕХХХ , едно време какво беше, а сега ;( " са изключително интелигентни и прозорливи! Чудя се, защо не се издава весник, само с тези велики трудове на човешката мисъл!
Направило ми е, впечетление , че всички нацисти във форума, сте маса комплексирани, яко са ви биели в училище преди да се саберете с останалите емоционални малтретирани (не само от обществото но и в семейството, май мама не ги е гушкала достатъчно?) олигофрени и да скачате тип 10в1 , да го мачката като паднете всички в/у него и удряте където ви падне (дори да ударите приятелчето ). И да, всички мразите, еврей, негри,индиаинци,индиици,дж панци,китайци и всякви хора с не бял тен на кожата. (мразите и руснаците!) Ае у лево, смешки