- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Море от любов!!!!!!
Някой гледа ли море от любов!!Аз съм в шок.Как тези две момичета в продължение на две години ще се правят на момчета и никой няма да разбере....?!?!![]()
![]()
![]()
Туко що ми казюзаха да го пусна, хванах съвсем малка част(преди рекалмите). Не мога да повярвам..!
Те са ученички, как са записани в дневника? Бележниците?
Как може да имаш 2 годишна връзка и да не разбереш, че партньорът ти е от същият пол!?![]()
Единствено тези две момичета и родителите им си мислят,че това са момчета.Всички останали знаят че са момичета.Не знам как другите момичета са остискали 2 години без секс...щото явно това е причината,че не са се усетили по-рано.Първоначално написано от MusicIsTheKey
Да,бе, баси. И аз хванах малка част от предаването.
Не мога да повярвам, че 2 години не са спали заедно, не се усетили, че имат гърди... женски гърди!! Никога ли не са се събличали?? Ужас.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
az o6te kato zapisvaha obru6teniqta zabelqzah 4e sa mn jenstveni i vikam tuka abe tva ne e vuzmojno da sa mom4eta, te imat i tqlo na momi4eta, ebasi tupiq trqbva da si za da ne zabeleji6![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Темата е в грешем раздел Модератори спите
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Искаш да кажеш, че родителите са знаели, че са момичета... не знам ти дали си се родил/родила с дрехи, но е очевидно още след раждането ти дали си момче или момиче. Имат фалшиви лични карти ето как е ставало всичкоПървоначално написано от kPuCkA
2 години без секс... те не са ли на по 14 години какъв секс?(:
И аз хванах част от предаването.
Странно е...
И т'ва едното момиче докрая твърдеше,че няма нужда от помощ...
И тези момичета са на по 19 години,пълнолетни са...Не могат ли да мислят като големи хора...?
Родителите на момичета,които са били лъгани!!!Тези са на по 19 години,близначките.Ето колко си гледал.Първоначално написано от MajeStic
Боже мой какво нещо, но всичко е възможно на тоя свят.
Не съм го гледала, ама ми стана интересно като заразказвахте. Я кажете за какво става дума плз!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
има ли го някаде в нета???къде????
Боли! Сърцето ранено кърви и не спира.
Тебе търси, но не те намира!
Toku-shto mi razkazaha za tfa..OmgNqam dumi ..
Изглежда и връзките им не са били нищо особено, то се говореше само за чатове в скайп и пощи. Абе тъпа работа, зле са и ония момичета, че да не забележат навреме. То не бяха обици, то не бяха бомби, то не беше някфо по женско излъчване и женски очички. Сигурно са се видяли 2пъти в тия 2год. и то натъмно и ето ти проблема.
Some things are better left unsaid!
Просто съм изумена!!!!!!!!!!!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
има ли го някаде това в нета..боже кви неща ставали на този свят..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=121&bm=2има ли го някаде това в нета