Мило момиче не си единсвената в това полужение.За всеки има щастие и ти ще го откриеш ,може би дори още утре въпросното момче може да те потърси да ти каже че иска да опитате и т.н.НЕ губи надеждата само ,че всичко може да се оправи.Може сега да ти се струва написанато от мен като клише което мн пъти си чувала,но не винаги живота е гаден .И аз като теб обичам един човек повече от себе си дори ,и аз мисля всяка свободна минута за него,и аз като теб (колкото и странно да ти се стори) спя с две възглавници и т.н.Знам какво е да обичаш някой ,който не е до теб.Ще видиш ,че всичко рано или късно ще си дойде на мястото.Не всичко е като във филмите,но все пак и те се правят по образец на живота ни ...недей да мислиш много много за него .НАмери си някакво занимание ,което малко да те разсейва,но пък недей и да го забравяш.Той ти е казал ,че неиска да наръни и теб,защото все още не се е осъзнал от предишната и явно несполучлива връзка.Дай му нужното време и бъди търпелива,ще бъдеш наградена за това след време !Послушай ме.Ако искаш да си поговорим напиши ми лично ще ти помогна доколкото мога