.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: Мандарини

Мандарини

Сори за темата 100% се повтаря,ама ко се праи .Та въпроса ми е-Как да си махна космите на ташаците,веднаш си махнах на триъгълника с брасна4ка и после 1 седмица ме сарбеше супер много и са ме е страх пак да се обрасна така.Въпроса е с кво и как да си махам космаците на патката и около нея.

Бръснарско ножче, ама по често.Но не всеки ден или през ден поне през 3 дни, че ще ти се преебе кожата.

hEM IMA6 topki,hem triuralnik?!?!?!?!?!?!?!?!

ot de da znam 4e trigulnik samo pri momi4eta se vika 4uh go nekade i misleh 4e se izpolzva i za 2ta pola

можеш да потърсиш в някой магазин крем-депилатоар, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО прочети упътването, за да не се окаже, че не е подходящ за кожата по цялото тяло. Друг вариант е с машинка за подстригване, ама по топките...едва ли ще стане.
    SMILE FOR ME NOW

Цитирай Първоначално написано от JuS7^YourS
    можеш да потърсиш в някой магазин крем-депилатоар, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО прочети упътването, за да не се окаже, че не е подходящ за кожата по цялото тяло. Друг вариант е с машинка за подстригване, ама по топките...едва ли ще стане.
    +1

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от JuS7^YourS
    Az sashto sym za depilatoar.. no stava i sys mashinka.. Naiden v kyshtata na Big Brother si gi mahashe s mashinka naprimer... :P

С машинка за подстригване недей защото хапе, много внимателно трява (за макаричките ). Сърбежа отминава с времето смело си се бръсни.

Цитирай Първоначално написано от Shake_it
    ot de da znam 4e trigulnik samo pri momi4eta se vika 4uh go nekade i misleh 4e se izpolzva i za 2ta pola
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

6e buham s brusna4kata i tva e .Mersi i Bog da vi blagoslovi !

.....

hodi na kozmetik

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хм.. ако не са дълги и черни .. не може ли просто да се скъсят.. Не ми се мисли какво ще станат, ако почнеш да си ги бръснеш често.
    Мен лично не ми пречат(момиче съм).. просто да не са супер дълги.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

А бре бласкай с ножица и тва е

Супер фен
    Град
    Венера
    Направи си расти

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от WaRd3n
    Или да опита да ги махне с химично съединение, от рода на Сярната киселина ...
    Всичко писано от философи, поети -
    ще се сбъдне!
    - Без бог! без господар!
    Септември ще бъде май.
    Човешкия живот
    ще бъде един безконечен възход
    - нагоре! нагоре!
    З е м я т а щ е б ъ д е р а й -
    ще бъде!

Защо бе моя фр си ги маха с ножица и всичко си му е на място хахахха така де
    Но ако държиш да няма никакви косми или депилатор или ходи на козметик ..

С ножичката и само скъсяваш!

Фен
    Град
    c0фиR
    Цитирай Първоначално написано от Zaraki Kenpachi
    Цитирай Първоначално написано от WaRd3n
    Или да опита да ги махне с химично съединение, от рода на Сярната киселина ...
    лелеле вие сте изтрещели за някои момчета тфа си е проблем аз съм за козметика ходиш 1 път на емсец и полувина и сичко е префектно доста боли но си заслужава!

а козметичката с какво ги маха с топла коламаска ако е така аз по-добре да си го бръсна само при мисълта ме боли

Повече от фен Аватара на Buttk0
    Заеби ги тия топки е брат. Бъди различен ... отприщи силата... пусни ги афро !
    Strength thru Oi!

Фен
    Град
    c0фиR
    Цитирай Първоначално написано от Apostola
    а козметичката с какво ги маха с топла коламаска ако е така аз по-добре да си го бръсна само при мисълта ме боли
    не е па чак толко страпно въпроса е един път да отидеш

Цитирай Първоначално написано от AnoNim4e
    hEM IMA6 topki,hem triuralnik?!?!?!?!?!?!?!?!

unikali prosto...nqmam umi
    Сексът е като хубавата храна, колкото повече имаш, толкова повече искаш.

Цитирай Първоначално написано от Ifan4o
    Цитирай Първоначално написано от Apostola
    не е па чак толко страпно въпроса е един път да отидеш
    Аз съм пробвал с коламаска да си махам на краката яко ме болеше и не мисля на оная работа да ги махам с коламаска. Че ще стане уникамло мекичка и готина спор нама

Da brat kak taka si s topki pak ima6 triagalnik ne6to si se omotal :P i kakto ve4e kazaha s brasna4ka no po 4esto i nqma da ti ima ni6to no si pomisli pak kakvo ima6 topki ili triagalnik
    -Icko-

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Направи си расти

+1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си