- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мандарини
Сори за темата 100% се повтаря,ама ко се праи.Та въпроса ми е-Как да си махна космите на ташаците,веднаш си махнах на триъгълника с брасна4ка и после 1 седмица ме сарбеше супер много и са ме е страх пак да се обрасна така.Въпроса е с кво и как да си махам космаците на патката и около нея.
![]()
![]()
Бръснарско ножче, ама по често.Но не всеки ден или през ден поне през 3 дни, че ще ти се преебе кожата.
hEM IMA6 topki,hem triuralnik?!?!?!?!?!?!?!?!![]()
![]()
ot de da znam 4e trigulnik samo pri momi4eta se vika 4uh go nekade i misleh 4e se izpolzva i za 2ta pola
![]()
![]()
можеш да потърсиш в някой магазин крем-депилатоар, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО прочети упътването, за да не се окаже, че не е подходящ за кожата по цялото тяло. Друг вариант е с машинка за подстригване, ама по топките...едва ли ще стане.
SMILE FOR ME NOW
+1Първоначално написано от JuS7^YourS
Az sashto sym za depilatoar.. no stava i sys mashinka.. Naiden v kyshtata na Big Brother si gi mahashe s mashinka naprimer... :PПървоначално написано от JuS7^YourS
С машинка за подстригване недей защото хапе, много внимателно трява (за макаричките ). Сърбежа отминава с времето смело си се бръсни.
Първоначално написано от Shake_it
![]()
![]()
![]()
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
6e buham s brusna4kata i tva e.Mersi i Bog da vi blagoslovi
!
hodi na kozmetik![]()
А бре бласкай с ножица и тва е![]()
Направи си расти![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Или да опита да ги махне с химично съединение, от рода на Сярната киселина ...Първоначално написано от WaRd3n
![]()
Всичко писано от философи, поети -
ще се сбъдне!
- Без бог! без господар!
Септември ще бъде май.
Човешкия живот
ще бъде един безконечен възход
- нагоре! нагоре!
З е м я т а щ е б ъ д е р а й -
ще бъде!
Защо бе моя фр си ги маха с ножица и всичко си му е на място хахахха така де
Но ако държиш да няма никакви косми или депилатор или ходи на козметик ..
лелеле вие сте изтрещели за някои момчета тфа си е проблем аз съм за козметика ходиш 1 път на емсец и полувина и сичко е префектно доста боли но си заслужава!Първоначално написано от Zaraki Kenpachi
а козметичката с какво ги маха с топла коламаска ако е така аз по-добре да си го бръсна само при мисълта ме боли![]()
![]()
Заеби ги тия топки е брат. Бъди различен ... отприщи силата... пусни ги афро !
Strength thru Oi!
не е па чак толко страпно въпроса е един път да отидешПървоначално написано от Apostola
![]()
Първоначално написано от AnoNim4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
unikali prosto...nqmam umi
Сексът е като хубавата храна, колкото повече имаш, толкова повече искаш.
Аз съм пробвал с коламаска да си махам на краката яко ме болеше и не мисля на оная работа да ги махам с коламаска. Че ще стане уникамло мекичка и готина спор намаПървоначално написано от Ifan4o
![]()
Da brat kak taka si s topki pak ima6 triagalnik ne6to si se omotal![]()
![]()
![]()
:P i kakto ve4e kazaha s brasna4ka no po 4esto i nqma da ti ima ni6to no si pomisli pak kakvo ima6 topki ili triagalnik
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Icko-
Първоначално написано от Made_of_Pain
+1