.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Мандарини

haahah prestavih si 4ovek s rasti na onaq si rabota ili ne6to drugo si prestavih....edna plitka koqto da zapo4va ot topkite i nadolo lele

Определено подкрепям растите ! ... "Бъди различен" (rofl) Въпреки че аз се бръсна ... ма ако си набрал дължина ... така или иначе ... пусни плитка
    Казаха ми да се усмихвам, `щото живота бил гаден ...
    И аз се усмихвах - и той беше гаден ... ;]

tc tc tc emi ...pravi sa drugite - badi razli6en o4ite na gadjety ti 6e stanat kat pala4inki kat ti vidi plitkata moe da si prai6 razli4ni pri4eski :P tc tc tc...ili pa prodalji da si prai6 triagalnik

6e vi 4ukam si4kite eee ot de da znam tva za triugulnika ina4e ste zabavni brao

6e vi 4ukam si4kite eee ot de da znam tva za triugulnika ina4e ste zabavni brao

ако плитката/растата закоравее, мажу я чукаш и отпред и от зад х)

Фен
    Град
    c0фиR
    Цитирай Първоначално написано от Apostola
    Цитирай Първоначално написано от Ifan4o
    Цитирай Първоначално написано от Apostola
    а козметичката с какво ги маха с топла коламаска ако е така аз по-добре да си го бръсна само при мисълта ме боли

не е па чак толко страпно въпроса е един път да отидеш
    Аз съм пробвал с коламаска да си махам на краката яко ме болеше и не мисля на оная работа да ги махам с коламаска. Че ще стане уникамло мекичка и готина спор нама
    до колкото знам това е целта на епилацията ако не се лъжа а пък ако става дума за караката вече даже ми е приятно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си