Ето че пак се налага да пиша за съвет С него се знаем от около 3 години,но сме били само на здрасти,здравей и си пишем в скайп нищо друго.Много пъти ме е молил да излезем на кафе да се видим,да се опознаем,ама аз все се дърпах до ония ден.Излезнахме и той ме прегръщаше и целуваше,държеше се с мен като с принцеса по принцип винаги ми е харесвал като външност,но и като човек е страхотен.Последните дни ми казва колко много знача аз за него,как не си е представял че някога ще излезе с мен и така.Не спира да ми повтаря,че ме иска такава каквато съм,че има само едно сърце и то е мое каза ми че лятото ще замине при сестра си в Англия и ще остане там да работи завинаги.Аз много искам да бъда с него,но сякаш има нещо което ме спира,нещо което ме кара да бъда студена и да го отблъсквам.Знам че ще ме направи щастлива,а аз се държа като ледената кралица незнам вече какво да правя,той е човек който живее през нощта по дискотеките,а когато трябва през деня да е с мен или с приятелите си,той спи той иска да е с мен по 24 часа,а за ако бъда с някой толкова много просто ми писва от него и затова се държа и толкова резервирано просто много ме е страх от сериозна връзка,защото това ще ми бъде първата и не искам пак всичко да прецакам и аз имам нужда да бъда обичана,но просто съм свикнала толкова много да бъда свободна,че искам винаги да е така(жалко нали)Нямаме голяма разлика в годините,аз съм на 18 а той на 20.Еми това е моята най-обикновена история,ако може така да се нарече Благодаря Ви предварително,че си направихте труда да я прочетете.