zna4i moq problem e sledniqi6eh na mom4eto koeto haresvam sms za da vidq dali imam 6ans s nego i toi kaza 4e vsi4ko e vazmojno,posle otidoh na diskoteka no poneje me be6e sram sama se precakah.Toi doide na moqta masa,no sedna do 1 fr i ne go zagovorih,posle az sednah do nego no neznah kakvo da mu kaja i me be6e sram i zaradi tova sega vsi4ko mai svar6i..Lo6oto e 4e toi pak mi dava nadejdi (ipredi sme bili zaedno v diskotekata)posle iskah da tancuvame a toi mi kazva6e samo ne ne sled malko na slkedva6tata pesen i taka nakraq tancuvahme posle pusnaha baven tanc i se celunahme,pose toi sede6e do men i az go gu6kah a toi ne se darpa6e,no se darji taka vse 1 ne sam tam smisal samo mi kazva ne ne neiskam da tancuvame posle..pravi mi se na nedostapen ima6e o6te 2 mom4eta koito mn me zaka4aha i toi vidq no az gi butah i go vikah nego,a toi se otkazva6e...mai sama se precakah 4e kogato doide ne go zagovorih a predi tova mu pi6eh sms...vie kak mislite na nedostapen li se pravi ili prosot ne me haresva ... i kakvo da pravq az re6ih da ne mu pi6a pove4e ako toi mi pi6e togava i az ako ne kolkoto i da ne iskam 6te trqbva da se otkaja..vie kak mislite plsss daite mi savet mn mi e kofti 4e ne napravih ni6to i sam vinovna 4e ni6to nqma da izlezne

Редактирано от:ЦвЕтИт0
Заглавието на темата, трябва да бъде написано на кирилица.