- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Какво мислите за волейбола
Ve4e ot tri sedmici treniram volleyball i 4udeh kakvo e vasheto mnenie za samiqt sport i dali e dobro predlojenie za sport za momi4e???![]()
![]()
![]()
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
1 и 7 точка от правилника!
След мъж и трамвай не се бяга,защото винаги идва следващ.
За мене това е много хубав спорт.Не се заминавам професионално или нещо,просто го играем в училище.Според мен развива всички мускулни области на тялото.Само съм чувала,че може да предизвика някои травми по китките,но може би след 10 или 15 години практикуване.Поздравявам те за решението ти.Хубаво е да се спортува!
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Най-честите травми са по пръстите. Националния отбор рулира. Повечето волейболистки имат мноо яки дупита.
Тфа мисла аз![]()
Велик спорт!
Имах приятелка, която тренираше плажен и ако говорим за оформяне й се отрази супер. Както каза dshiznit определено направи страшни задни части.
А за самият спорт също съм За. Много по-интересен ми е от баскетбола или футбола и се стараех да гледам повечето мачове на националите.
Аз играех като бях в училище, отдавна не съм играла. Само лятото играем на плажа![]()
Mnogo vi blagodarq za mneniqta.Radvam se 4e haresvate izbora mi \
/ .mnou ste sladi
!!!!
След мъж и трамвай не се бяга,защото винаги идва следващ.
велик спорт и изключително подходящ за момичета , нема да ми метат копия, гюлета, или да ми дигат по 200 кила, т'ва не са жени, това са говеда, добичета...![]()
Аз съм българче!
Хубав спорт е, опитах се да го тренирам, но не ми е стихията.
Много як спорт и незнам защо, но според мен е много лесен и ми се отдава.В училище много играя и много го харесвам![]()
Това е най-якия спорт според мен!
Супер е!
И аз исках да тренирам,но там,където живея има малко момичета,които го харесват(предполагам) и затова няма достатъчно хора,за да се съберат за тренировки на женски отбор и има само за момчета...![]()
Иначе спорта е СУПЕР!![]()
![]()
![]()
аааа мн як спорт
и волейболистките са мн яки :P
if u got it, show it
Тренирам от 3 години ... великолепен спорт, но след време започва да става антипатичен,понеже тренираш едно и също всеки божи ден ... с години ... но като цяло волейбола е колективен спорт и развива не само тялото,а и ума!
SUPER E na mene li4no mn mi haresvaa mislila sam mn pati na taq tema dali da se zapi6a oba4e nz dali 6a me zemat 6toto sam malko debela no ina4e sam visoka \/
One Tree Hill..Forever...Naley..!!!
Me 2 =D>Първоначално написано от xaxo_xixi
Супер е, ама с мойта височина... неа шанс. За мене само фитнес.![]()
Мен баскета по-ме кефи.
Но преди да се запаля по баскетбол джасах яко волей.
Затова уважавам и двата спорта еднакво.
Първоначално написано от SexY_LipS
хаха да бе лесен..незнам аз 4 години цъкам професионално (може да се каже) но никак не ми се струва лесен спорт на републиканското ме беше харесал треньора на Пирин-Разлог и искаше да отивам да играя там, ама аз тогава казах че Математиката е преди всичко и не отидох
..и не съжалявам!
Да ви кажа честно с риск да засегна дамите ама може много да харесвам тази игра но никак не обичам да гледам женски волейбол ...ами гадно ми е кво да ви кажа понеже съм свикнал на по резки движения по силни удари и по бързо мислене ..някак си при жените всичко ми се струва доста елементарно и предсказуемо (лично мнение)
Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!
Е ся ако говорим за красота на играта жините са много кьопави и нескопосани, ама поне може видиш някой друга дупара тфа онова да се порадваш се пак на нещо в женския волейбол.
Хах 6 и 7 клас тренирах. Ходехме там по някакви състезания, ама не играех много, щото в отбора всички бяха 8-9 клас (а аз бях трънал и на училище от 6) и имаха по-силни удари, ама поигравах малко де. Преди да ми се появат проблемите с колената...
Grumpy old madman
Един невероятен спорт е волейбола! Добре се се ориентирала) Обаче аз по се кефя на мъжкия волейбол, а женския въобще не го гледам ... пък и въобще не е лесен спорт - аз от 10 години играя разпределител и колко съм се трепала в залата ...
![]()
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
Първоначално написано от Sticky778
Ооо...я стига...
Ее супер си е тоя спорт![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
Отличен избор!!!!!!!!!!!!!Невероятен спорт!!!!!!!!!!!!!
Hold me in your arms and never let me go
Hold me in your arms cuz I need you so
I can see it in your eyes there is something
something you wanna tell me....
Кефи спорта, обичам да гледам като играят ама на мен не ми се отдава, като опре до мене винаги играя баскет.
Бтв закво половината се чувствате ръстово възпрепятствани, да няма да тренирате в националния. Познавам доста хора дето тренират а не са феноменално високи, пишете си поне ръстовете (особено ако има някой трениращ да каже расте ли се яко :Р )