- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Какво мислите за волейбола
Намразих го заради тия от класа ми...Вместо да играем футбол...
те се правят на волейболсити![]()
Voleibola e lubimiqt mi sport! Hubavo e che si se zapisala da trenirash, polezno e zashtoto poddurjash forma razvivash muskulite si! No naistina ima i dosta travmi vuv voleibola i ne se znae kak shte ti se otrazi natovarvaneto sled vreme. Az predi 3godini trenirah voleibol, no ot topkata kitkite mi stavaha na tochici, pukaha mi se venii a sled tova izpitvah mn silna bolka vupreki che noseh nakitnici ne mi pomagashe i se naloji da spra i mi beshe gadno no po-vajno ot zdraveto nqma! Aide uspeh v sporta!!!!!
Волейбола е просто номер 1 !!Обожавам и да го гледам,и да играя ...Велика игра
![]()
Обичам да гледам и да играя волейбол...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
i az sam trenirala dobar e , no sled vreme ima kontuzi.... ne mn prepora4itelen za dalgogodi6no trenirane....
...i te taka
Първо ще ти кажа добре дошла в необятният свят на волейбола . Аз тренирам и мисля , че е еднакво добре и за момичета и за момчета . Добър избор си направила ! Успех за напред !![]()
И аз, и отделно като се събираме всеки ден групичката да цъкаме.Първоначално написано от _Becko_
Абе добър спорт е.
Some things are better left unsaid!
В лицата обаче са все едно мастодонт им е сядалПървоначално написано от dshiznit
поздравления за избора на спорт! =D>аз също тренирам.Горе-долу 3-4 месеца вече.За мен това е най-добрият спорт(за момента
)няма значение дали е за момичета или момчета-щом ти харесва значи е най-добрия!
![]()
Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш
аз тренирах едно време.. беше мн хубаво и ся мн ме е яд че спрях .. нооо вече няма смисъл да почвам пак![]()
мн яко , браат! хах...ами цялата година в училище играя волей ( в класа има мн добри) и много ме радва.последния час най-накрая се научих да бия добър сервис и бях на 7мото небеинече е супер и за момичета (без значение колко са високи)
Има и сладуранииииии уеееПървоначално написано от NoGivinUp