Здравейте,едва ли няма друга тема като тази,но аз чета е така тоя форум от много време,търсих и с търсачката и няма подобна тема..Значи мисалта ми е следната имам приятелка на 14 години.Само да ви помоля не искам да ме упреквате с каквото и да било вашите коментари си ги запазете за вас..Аз съм на 15 не съм девствен с приятелката ми ходиме от има няма вече 4 месеца и мисля,че е време тя е готова поне така ми е казала,но едно нещо ме притеснява,че е девствена ..Аз съм го правил точно 5 пъти не съм човек с кой знае какъв опит(може би нищожен)..Но както и да е притеснява ме това да не и се случи нещо след това..Не знам и как да действам в смисъл едно ,че не искам да стават мацаници от кръв,второ от притеснение може да не ми стане от това ме е страх(може да ви прозвучи глупаво,но..) ..Преди около 1 седмица бяхме на някакъв рд и бях много пиян та реших да действам точно в последния момент някой отвори вратата(добре,че бяхме с одеяло )нямаше ключ и така ..Някакси тя се държи много дървено не съм свикнал така и ми е кофти..В ума ми се поражда мисалта,че го правя насила и не ми се иска,а в същия момент животинското в мен се обажда и ми казва действай общо взето много съм объркан вие какво мислите ..Та..искам да чуя вашето мнение какво да правя ?
Ако нещо не съм изяснил питайте .Мерси предварително !