- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- към момичетата
значи бяха ми казали две момичета за едно друго , че въпросното момиче е било излъгано, че е било задължително да се избръсне там преди раждане та за отговора й "аааа не никога нема да се избрасна там"
та момичета вие бръснете ли се (не обичам космато въпреки че е по меко) аз като момче си бръсна кура (както 70% от мъжете)
Аз си я бръснаЩе ви изкормя!
ебала ти права
аз се бръсна като реша, че ще правя секс тая нощ. иначе не ми се занимава...
сега съм се обръснала и излизам навън![]()
лека на всички
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
Всеки ден когато се къпя![]()
![]()
не разбрах само що онова момиче да е било излъгано, че трябва да се обръсне преди раждане. Това си е самата истина, ако не го направи сама, медицинската сестра ще я обръсне преди това, така че ще не ще...
По темата - да.
SMILE FOR ME NOW
всъщност не знаех но как и да е.И на теб ти права ебала а на тази която отговори "да всеки ден" нещо не ти ли става на кожата щото при нас момчетата почва да се бели и става мазалоПървоначално написано от JuS7^YourS
brusne6 se ako iska6 vseki sam si ra6ava![]()
Az sashto se brysna.. :P
Зависи от кожата на човека аз нямам такива проблеми :PПървоначално написано от bsd
Да и аз да няма като някой първобитни да сме като горили :Р
a tova chesto li eПървоначално написано от MrS.bEpS
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
ВСЕКИ ДЕН когато се къпя
кфо точно неразбра
![]()
Епилирам се.. със самобръсначките много нерви после. А така знам, че ме боли докато ги махам.. ама после дълго ги няма. Най-добре си е кола де.. ама само като имам време ходя.
Понякога пък се налага да си поседиш известно време с косми(примерно като си лепнал инфекция и се лекуваш и т.н.)
Не обичам да имам косъмчета - неприятно ми е,затова редовно се бръсна или епилирам,макар че много боли и едвам изтърпявам епилацията,но за сметка на това после няма косъмчета дълго време![]()
![]()
под бръснене имам предвид обезкосмяване демек с каквото и да е
браво момичета
мне аз не се бръсна..оставила съм се отдолу съм обрасла като гора и мн си ме кефи....особено като се разтекат соковете по космите е мн яко...стават едни такива мазни....ооОо блаженни са тия дето не се бръснат
е как няма да се бръсна....всеки ден или през ден....ХИГИЕНА ХИГИЕНА!
Незнам какво искам но знам как да го постигна
dam![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Ем аз ли4н0 се бръсна.. К0й как му харесва бе... Има нек0и дет им е кеф да си разх0ждат езика из джунглите на приятелките си...
Първоначално написано от MrS.bEpS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()