- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- просто искам да споделя :)
Здравейте, отдавна следя темите във форума и реших и аз да споделя за моите терзания...
Знам, че раздела е пълен със сърцераздирателни разкази от хора с "разбити сърца", но просто имам нужда да го споделя....
От известно време ходя с едно момче, бих могла да твърдя, че се влюбих в него, което е най-лошото...
От начало той се държеше прекрасно с мен, смятах, че чувствата са взаимни, но по стечение на обстоятелствата започнахме да се виждаме все по-рядко (просто имах много задължения, той също и единствения вариант дса се виждаме по-често беше да излизаме вечер, но аз нямах тази възможност).
За последно се видяхме преди 2-3 дена, той се държа напълно нормално, но аз отново трябваше да си тръгна по-рано, защото имах работа на следващия ден. Когато ме изпращаше, той каза, че на следващия ден ще ходи в провинцията, но ще гледа да се върно по-рано за да се видим.
Така и не се обади...писах му смс днес, но без отговор...
Не мога да го разбера...ако не иска да се виждаме, просто може да ми го каже...смятам, че постъпката му е излкючително детинска...
Опитай се да му отделяш повече време..ако и той е влюбен в теб според мен би искал да бъде възможно най-много време с теб..![]()
Не си слагай разни филми в главата ..Просто защото не ти се е обадил не означава че не иска да се виждате или нещо такова .. Всичко може да се е случило .. Ако сега си представяш какво се е случило само на себе си ще навредиш .. Изчакай да се върне и да ти каже защо не се е обадил и не ти е писал
![]()
just a kid۵
Всичко се случва .. спокойно ... просто го намери и приказвайте на 4 очи .. оставете ги тия телефони ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
За пореден път тази вечер се съгласявам с теб.Първоначално написано от mickelangelo
Животът е адът описан в Библията!
mdaaa te vinagi kazwat 4e 6te se v1rnat skoro no.............samo ni zablujdavat![]()
ne stavat za ni6to osven za sex ama ve4e i v tova ne gi biva
![]()
![]()
+1Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Изчакай да се върне или изчакай да ти се обади.Не мисля, че това може да те притеснява...
познато ми е... но при нас нямаше любов...ако наистина държиш на него говорете...не го отлагай...за да не стане лошо \/
Shh be quiet, you might piss somebody off Like me motherf**ker, you've been at it for too long While you feed off others insecurities You stand in front of me and bite the hand that feeds