.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

просто искам да споделя :)

Здравейте, отдавна следя темите във форума и реших и аз да споделя за моите терзания...
    Знам, че раздела е пълен със сърцераздирателни разкази от хора с "разбити сърца", но просто имам нужда да го споделя....
    От известно време ходя с едно момче, бих могла да твърдя, че се влюбих в него, което е най-лошото...
    От начало той се държеше прекрасно с мен, смятах, че чувствата са взаимни, но по стечение на обстоятелствата започнахме да се виждаме все по-рядко (просто имах много задължения, той също и единствения вариант дса се виждаме по-често беше да излизаме вечер, но аз нямах тази възможност).
    За последно се видяхме преди 2-3 дена, той се държа напълно нормално, но аз отново трябваше да си тръгна по-рано, защото имах работа на следващия ден. Когато ме изпращаше, той каза, че на следващия ден ще ходи в провинцията, но ще гледа да се върно по-рано за да се видим.
    Така и не се обади...писах му смс днес, но без отговор...
    Не мога да го разбера...ако не иска да се виждаме, просто може да ми го каже...смятам, че постъпката му е излкючително детинска...

Опитай се да му отделяш повече време..ако и той е влюбен в теб според мен би искал да бъде възможно най-много време с теб..

Не си слагай разни филми в главата .. Просто защото не ти се е обадил не означава че не иска да се виждате или нещо такова .. Всичко може да се е случило .. Ако сега си представяш какво се е случило само на себе си ще навредиш .. Изчакай да се върне и да ти каже защо не се е обадил и не ти е писал
    just a kid۵

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Всичко се случва .. спокойно ... просто го намери и приказвайте на 4 очи .. оставете ги тия телефони ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    Всичко се случва .. спокойно ... просто го намери и приказвайте на 4 очи .. оставете ги тия телефони ...
    За пореден път тази вечер се съгласявам с теб.

Животът е адът описан в Библията!

mdaaa te vinagi kazwat 4e 6te se v1rnat skoro no.............samo ni zablujdavat ne stavat za ni6to osven za sex ama ve4e i v tova ne gi biva

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
    Не си слагай разни филми в главата .. Просто защото не ти се е обадил не означава че не иска да се виждате или нещо такова .. Всичко може да се е случило .. Ако сега си представяш какво се е случило само на себе си ще навредиш .. Изчакай да се върне и да ти каже защо не се е обадил и не ти е писал
    +1
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Мега фен Аватара на koalka
    Изчакай да се върне или изчакай да ти се обади.Не мисля, че това може да те притеснява...

познато ми е... но при нас нямаше любов...ако наистина държиш на него говорете...не го отлагай...за да не стане лошо \/
    Shh be quiet, you might piss somebody off Like me motherf**ker, you've been at it for too long While you feed off others insecurities You stand in front of me and bite the hand that feeds

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си