Emi zna4i .. Imam 4uvstva kum biv6ata i to mnogo silni no vseki put kogato trugnem otnovo tq prava nqkakva glupost .. i kusame se si tursi pri4ina da skusame a sled tova ne spira da me tursi.. i sled neq az se promenih sprqh da vlagam 4uvstva kato sum s nqkoe momi4e .. govorq 2 godini hodene po mukite s biv6ata za nqkolko meseca spirahme i posle pak za malko i t.n i sega az sum stanal otvratitelen znam go tfa durja se s momi4etata otvratitelno .. pravq vsi4ko vuzmojno da gi karam da se 4uvstvat gadno promenih stila si smenih u4ili6teto .. po4nah da treniram futbol promenih se izcqlo vun6no .. i uj vutre6no no vse o6te mnogo me boli za biv6ata sega si mislih 4e sum se vliubil v edno momi4e i si4ko be6e mnogo qko ama tq se okaza kato biv6ata absoliutno su6tata ... vsi4ko im be6e ednakvo durjanie harakter deistviq... samo 4e tova momi4e ne pie6e ne 6murka6e i ne be6e tolkova luda kolkoto biv6ata.. i sega biv6ata se e promenila zna4i predi be6e adcki ligava i luda sega ne6to e stanalo li neznam.. predi se durje6e taka za6toto ima pari i mama i tati i davat si4ko i tq si prae6e udovolstvieto i predi okolo mesec az q pozdravih s edna pesen na Stefani - I plachat i bogatite I ot togava ne q bqh vijdal vidqh e dnes tq be6e napulno promenena vun6no nekfa e taka sedi i nebe6e predi6noto momi4e neznam dali az sum vinoven za tova za6toto i kazah mn gadni ne6ta predi 1 mesec i sega tq ne e su6tata kukla kakto predi govora drehite usmifkata pri4eskata ve4e ne e takava.. i e tujna nekfa ddz nacupena i samo mina pokrai men bez ni6to da mi kaje i togava surceto mi 6te6e da izko4i tolkova mnogo q obi4am no neznam kakvo da pravq i kak da postupq iskam pak da sme zaedno no neznam dali trqbva i dali si zaslujava??