- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Парфюми?!
Я ми кажете хубави мъжки парфюми и средните им цени
![]()
чесно казано много зависи от милилитри,вкус и т.н. но мога да ти предложа няколко хубави,значи на Bvulgari е доста добър и е около 60-70 лв другия е на Dolce&Gebanna Light Blue незнам колко пари е но е по-скъпичък около 120 лв все пак се разрови в нета и обиколи магазинчета за парфюми...![]()
Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!
и хубав е и St8 original (черния) и не е много скъп.Май около 14 беше малкия 20 големия. Ама е много хубав.
![]()
ровий се .. но искам да видя и вашите мнения
мился че не са лоши тези на адидас... има ги в комплект с дезодорант или душ гел...скоро купувах на един фр за рожденния ден и мисля че цената беше около 8-9 лева ако не ме лъже паметта.![]()
на черен стрейт миришат поне едно 30% от всички мъже баси
червения жилет, ако е парфюм...все едно, не разбирам от подобни неща...не съм мъж все пак
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
хораа ше зиам на гаджетоа той горкия се къпе с парфюм =D> таа ннЗЗЗ простоо кво да правя ..
![]()
Отиваш в един парфюмериен магазин, миришеш и питаш кой колко струва![]()
Carlos Моya ее много хубав) И на Ейвън На кристиян нещо си... не е лош -55 лева е.
Трябва да си луд да дадеш 55 лв за парфюм от ЕйвънПървоначално написано от Under_my_skin
![]()
Тоя STR8 се изтърка вече.Сигурно всяко второ момче ползва негоЗависи до каква цена искаш.На адидас има хубави.Тея на Пума чух,че били хубави (където сега ги рекламират по Тв-то).По-добре направо отиди в някой магазин и разгледай
![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all