- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Липсва ми
Темата е глупава, но... моят приятел страшно много ми липсва.
Остават още 6 дена, докато си дойде, а аз едва ли не броя часовете..
Адски много го обичам и ме е страх, че ще го загубя. Страх ме е, защото съм несъвършена, не обмислям нещата достатъчно и вероятно на моменти го притискам.
Преди малко се скарахме, той ми се развика, аз се разплаках, той още повече се ядоса.Не искам да съм ничия тежест. Искам да съм слънце, което грее...
Сигурно съм прекалено глупава, непостоянна, общо взето имам вина, знам къде греша и въпреки всичко не си взимам поука.
Обичам го.
Искам да му го докажа. 6 дена, баси, ще изперкам...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Дам, напълно те разбирам.И аз съм така, когато замине и времето ми минава много бавно.Но пък, като се върне е най-яко, защото тогава още повече се радваш, като го виждаш.
Никой не е перфектен, също така и той.И двамата правите грешки, но пък това е и чара на любовта...не се изразих много точно, де.Гадно е, като стават скандали..
Ох ми мила и на мен ми остават 6 дни докато се видим ... по принцип не се виждаме по 2/3 седмици и трябва да съм силна . Ти също трябва са си силна и да се подкрепяте, защото наистина е трудно да си далече от любофта си... трябва наистина търпение, доверие и разбиране за това , а и мисля че и ти му липсваш много и неиздържа повече и за тфа се е изнервил.. моя приятел някой път също е така но с моя подкрепа и успокоение му минава ..надявам се сичко да се оправи между вас като си дойде {} успех
И аз си ги мисля едни такива напоследък. Искам да съм хубаво, слънчево момиче за приятеля ми. А понякога съм ревнива, зла и разглезена. Мразя се когато съм такава. И искам да се променя...Но не успявам... Осъзнавам грешките си, но това не е достатъчно... Опитвам се да не се впрягам, да я карам по-лекичко, да не му мисля толкова и да не търся лош смисъл във всяка негова дума....
В крайна сметка 6 дни не са чак толкова много време...На мен ми остават повече от 6 месеца докато видя човек,когото ужасно ми липсва...Е не гадже...но все пак...
Понякога всяко момиче се обръща към себе си и с ужас открива колко много недостатъци има...Не се вглъбявай...Всеки човек си има недостатъци..ти...той...аз...в ички....Но понякога недостатъците правят човека по-привлекателенГадно е да искаш да си друга..перфектна...Няма смисъл...Един човек или те обича такава,каквато си...или не те обича...
За грешките ти нищо не мога да кажа-не знам от какво естество са..Но и тук е същия принцип..Всеки греши..Казваш,че не се поучаваш от грешките си...Защо така?
Не се самокритикувай прекалено...Няма смисъл..Занапред се опитай да гледаш по-положително на себе си..Когато вършиш нещо-мисли..А когато обичаш нещо,не допускай да го изгубиш..
И не се отдавай излишно на песимизъм..Успех![]()
Споко, сичко ше се оправи..
Животът е адът описан в Библията!
Предполагам, че ще минат бързо останалите 5 дена.
Радвам се, че чак до 3-ти ще е тук и ще сме заедно по празниците.
Това любовта е велико чувство. Намерила съм човекът за мен..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up