- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обяснете ми сложните мисли на момчетата!!!
Някой ще ми обясни ли защо момчетата се интересуват само от външния вид на момичето?!И защо са толкова срамежливи,та не те заговарят?Защо е нужно да си като другите момичета?
много е просто момчетата се интересуват от външният вид за да се фукат пред другите(не всички но повечето).Защо сме толкова срамежливи ами причините може да са много страх от отхвърляне и всякакви неща от този сорт.А за последният въпрос само господ знаеПървоначално написано от mobsita
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
защото на ваща възраст (предполагам, че не си на повече от 16) сички момичета сте едни и същи лигли. интересувате се от неща съвсем различни от тези, които интересуват момчетата... какво друго да ви гледат освен външния вид???
Защото момчетата на твоята възраст са още малки и други неща ги интересуват. Ще видиш как ще се промени това с годините имПървоначално написано от mobsita
Няма нищо странно.. е доказано е,че момичетата израстват психически много по-бързо от момчетата. Затова и момичетата препдочитат по-големи момчета.
Smile!?
Доста безсмислени въпроси задаваш... Ако момче срещне момиче запознаят се и излязат на първа среща от какво мислиш че ще се влияят двамата? От коефициента им на интелигентност ли? Не разбира се... в началото всичко опира до външния вид. А защо са срамежливи ли, това също е лесен въпрос. Представи си че си момче и седиш в кафене в което влизат поотделно две момичета- едната грозна другата супер яка.. и седнат на отделни маси. Грозното момиче няма да представлява интерес за момчето и той няма да я заговори в никакъв случай. Якото момиче го кефи супер много , но той неможе да събере смелост да я заговори. Така че в общи линии става следното: ако си момиче или някои по як те заговаря като прави компромис със себе си, или някои под нивото ти събира смелост и те заговаря. И сега преди някои да реши че съм много зле и да започне да ми бучи ще кажа че говоря абсолютно строго само за външен вид като казвам яка/як или под/над нивото....
за това може да се спори последното иследване което е направено е че 30% от момчетата на възраст 15-16-17 години психически израстват по бързо от момичетата и момчеата, а 37% от момичетата на същата възраст както ти казваш израстват много по бързо от мочетата останалите се развиат горедоло с еднакво бързоПървоначално написано от ra4ence
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
А от какво друго е интересно на момчетата?Нали трябва да придобия малко опит.![]()
това е доста труден въпрос при всеки е различноПървоначално написано от mobsita
Ами това е 1 вия фактор с който ви грабва човек .. от другия пол .. ( ако сте хетеросексуални разбира се ) ... всичко е химия ... просто .. ако 1 ния не се хареса на другия за напред .. в 90 % от случаите не става нищо .... поне на тази възраст 14-15-16 години ...
ПС : момче съм и мога да кажа че не се интересувам само от външния вид на 1 момиче .. но винаги .. гледам и него .. когато някоя ми харесва .. ми харесва съвкупността от цялото .. ( за не разбралите : Акъл + красота )
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Интересуват се от външния вид, защото така е генетично заложено
И затова ако мога така да се изразя са "по-вървежни" мацки с плътни големи устни, големи цици, овални лица, гладка кожа, тясна талия, хубави изваяни дупета, дълги крака и прочие и прочие... Има си адски много причини и няма да се наемам да обяснявам тука защо... земи гледай малко научнопопулярни филми
И пак в края на краищата всичко е строго индивидуално...![]()
Амии...ти ако видиш някое момче което не познаваш първо кое ще ти направи впечатление красотата или външния вид пък и момчетата и момичетата на нашата възраст(имам предвид 16 ,17,1Първоначално написано от mobsita
не търсят нещу сериозно и почти всички гледаме първо красотата а после акъла тъй че нищу ново
![]()
а пък колкото до това защо са срамежливи момчетата емии...аз в момента съм с момче което е супер срамежливо но това не ми пречи
![]()
а пък защо ами може би защото повечето момчета на нашата възраст са леко недоверчиви нз как ще реагира момичето и за това се претесняват!!
а иначе аз познавам момчета който попринцип въобще не са срамежливи но като видят хубаво момиче и се претесняват и доре си изчервяват
![]()
![]()
!!Свиквай с годините ще е различно :P
![]()
име....парола...вход....и ето че си в твоя измислен живот .....апффф
Благодаря ви много!![]()
няма за каквоПървоначално написано от mobsita
няма защо дано сме помогнали с нещо :PПървоначално написано от mobsita
![]()
име....парола...вход....и ето че си в твоя измислен живот .....апффф
А практиката доказва точно обратното \Първоначално написано от ivakavlad
/
Smile!?
Така общо не може да се говори...Ако ти си попадала все на такива момчета, то другите познават и такив, които не се интересуват само от външния вид.
Виж сега, когато видиш някой за пръв път и ти хареса, ти не можеш да прецениш какъв е по характер, нали??Гледаш външността и ако има привличане, харесване на първи етап, тогава опознаваш и характера.Говорим за ситуацията, ако не се познавате отпреди.
Ако примерно сте приятели и се познавате от не малко време, тогава вие си допадате, характерите ви са сходни или поне имате общи неща и така може да възникне нещо повече от приятелство.
Точно защото мислите им не са сложни, а точно обратнотоПървоначално написано от mobsita
П.П.ОК.. казвам на повечето, за д ане почнете да ме съдите сега..Аз все пак не познавам тооолкова много
![]()
защото повечето момчета все още не са преодоляли срама си![]()
Виж сега ! Аз съм Момче ..... Лично аз гледам дали е красива или по-точно казано дали ме превлича. Гледам характера за мен той е много важен. Сега се влюбих в едно Момиче и супер ще ме е срам като доде на нова година в нас![]()
Незнам кво да й кажа ! Страх ме е да не се изложа като фурнаджийска курабия
![]()
Объркан съм!
Доколкото въпроса ! еми да срамежливи сме защото винаги мислим: ,, Ами ако нестане? Ще се изложа? '' Ей това ни побърква! На вас ви е лесно Предлагат Ви ! Сложете се един път на нащо място!
Чао:P
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Не всички са такива - Има и различни, но рядко се срещат.Не всички са срамежливи, но за външния вид съм съгласна.Просто повечето са лапета още и не знаят к`во искат.
Защото такива момичета няма с какво друго да привлекат вниманието, освен с външния си вид...
"И защо са толкова срамежливи и не те заговарят?" Къде е казано, че трябва да чакаш все да те заговарят? Да не би ако първа си отвориш устата ще дойде края на света?
Първоначално написано от ivakavlad
Грешиш харесваме външния вид не за да се фукаме,а просто защото не можем да наебем интелекта на някоя...просто...не мислиш ли?
външния вид е важен много важен извинявай но дори душевната ми половинка ( сходни интереси желания мечти абе все едно женския ми клонинг ) да в грозна ( под грозна имам предвид грозна ) опаковка бих предпочел някоя която е по тъпа но по хубава - познай що - щото как може да си с някой който не те привлича физически. Не казвам че само момичетата тип "манекенки" стават даже обратното ама по добре много хубава и тъпа отколкото много умна но динозавъри пак външния вид може да е на 2ро място за много момчета ( мене включаишя ) но той пак си е важен
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Vij sega sladurano tova,4e ti si popadnala na nqkoi takiva mom4eta e vapros na kasmet.Ina4e ima i takiva koito pak ne podbirat 4AK PAK TOLKOVA MNOGO.Първоначално написано от mobsita
Oba4e vij sega.Az sam sportist (biv6 playboy,ne se fukam ami davam za primer) Ok sega ne moga da se obarna sre6to prirodata.Napravila me e 4aroven xaresvat me i malki i golemi imam si tqlo,lice viziq o4tiv sam vazpitan i bla bla bla.E adja ba mai taka se kazva6e ai kaji mi sq kak da si xvana edno seriozno gadje koeto mi e visoko 165 a teji 78 kg primerno?!?!Ami sme6no eeee napalno moje da e sladka v lice ama izvinqvai az za tva li sam treniral tolkova vreme da si napravq figura za zdrave i izvedna6 da si xvana 4ovek do sebe si koito ama i dumata fitnes da ne znae kakvo e.Osaznaite se be xora.Van6niq vid na EVA da ne e bil ne6to podobie na taq deto do sq vi govorix 165 na 78.Ami to e jena tq trqbva da e krasiva i izla4va seksapil bez s drexi,a da ne govorim i bez tqx.
Otgovorix ti na parviq vapros.
Sega na vtoriq.
E kak sme sramejlivi q stiga gluposti.Ima takiva naxalnici,4e 4ak ne moje da se ottarvat damite ot tqx.Tq mu kazva,4e si ima priqtel toi sled malko pak i cafva s ideqta koqto e mislil 10 min ,4e tq e sama primerno na diskoto a gadjeto i go nqma i poradi tazi pri4ina tq trqbva da e s toq naxalnik.E kak pak da stane?!?
To,4e si ima sremejlivkovci si gi ima.No tva za men ne sa pi4ove.Az ne xaresvam takiva mom4eta za priqteli o6te pove4e da se dvija v takiva kompanii.Trqbva mom4eto da e sravnitelno naxalen,u4tiv i est kato mu se kaje 4e maceto e zaeto da ne probva pak i pak.Prosto moje da si izpati tova e.Ne sam stigal do tam tai kato predi da se zaxvana s nqkoe momi4e da q svalqm i gluposti i pro4ie mislq pone 15 min kakvo 6te napravq AKO tq mi kaje 4e e free i 2 min,ako mi kaje 4e e zaeta.
Taka nomer 3 sega.
Gluposti na tarkaleta ili kakto men me kefi da kazvam utarkalqni gluposti![]()
Za6to da e nujno da stavate kato "DRUGITE MOMI4ETA" vapreki,4e ne moga da razbera za koi konkretno govorite 6te se postaraq da si predstavq,4e stava duma za chalgarkite i fashion-kite koito se pravqt na "TRUDNI" pxa trudni,trudni poneje trudno kazvat NE.E da za geiovete uspqvat da im otkajat.Tova za men sa momi4eta mmm kak da kaja aaaa da =D> Utreeepki
PRivli4a mom4eto s razgolen biust barzi dvijeniq na zadnik@ i mrasni pogledi pridrujeni s palavi pras4eta so4e6ti kam neq.Az takiva mnogo gi reja i da si priznaq 4esno napravo si umirat ot qd kato ne im obarna vnimanie (govorq za tiq koito mi pravqt takiva nameci) Moqt savet e badete sebe si.Nqma smisal da se promenqte zaradi mom4eta.Kakto i obratnoto e de
Prosto koito si vi xaresva toi 6te vi xaresa zaradi tova koeto ste ne zaradi tova na koeto se ma4ite da prili4ate.S 2 dumi badete na maxsimum v tova v koeto vi biva ne na polovina v nakontena parfiumirana kurvina :P
Iei tva pak kak go izmislix i az nz ama mi xaresa.Dano sam ti pomognal sladur!
Не съм съгласна, че външният вид е достатъчен. Ако момчето е нормално и не иска да ходи с някое красиво момиче само за да се фука, външността й би имала значение само в началото. Ако се окаже лигава, глупава, надута, егоистична, скучна, еднообразна, незнаеща какво иска, преиграваща и т.н., едва ли ще иска да бъде с нея.Първоначално написано от mobsita