Mislq 4e napravih mn golqm gaf.
Imah si gadje , mn go obi4ah no se razdelihme po ne qsni pri4ini.
Postoqnno mislq za tova- za6to se razdelihme? Povtarqh si 4e toi ne me obi4a 4e ne dyrji na men tyrsih pri4ina za tova za6to podqvolite postoqnno strane6e ot men i sega kato se zamislq razbiram za6to. Toi e bil prekaleno sramejlif, mn trudno idva6e do men i me pregry6ta6e be6e go strah 4e 6te go otblysna (a i go bqh napravila dva pyti bez pri4ina bez da osyznavam kakvo pravq i za6to) i se e strahuval zaridi tova 4e postoqnno bqh namusena, a az se cupih za6to si misleh 4e ne me obi4a 4e ima druga 4e e s men prosto za zabavlenie. Priqtelite mu mi kazvahe 4e mn me haresva no az prosto ne go priemah i go zagubih. Dva, tri dena sled kato se razdelihme osyznah gre6kata si i go potyrsih, a toi s nai leden glas mi kaza 4e nqmal vreme da govori s men tyrsi go vseki den no vseki razgovor be6e edin i sy6t i otnovo sled dva dena sprqh da go tyrsq.
Vyprosa mi e sega sled kato e minalo pove4e vreme, sled kato i dvamata sme imali vreme da osyznaem sobstvenite si gre6ki i gre6kite na drugiq, vreme li e da probvam otnova da opravq ne6tata m/u nas?

Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка