Хванах си гадже беше от моята компания и всички много ни се радваха и бях много щастлива но минаха 3 седмици в които той не спираше да ми казва колко много ме обича и т.н.Но точно на третата седмица той каза че иска почивка и в последствие разбрах че всъщност не можел да бъде дълго време с едно момиче..![]()
какво да правя като мисля непрестанно за него и незнам как да го забравя....ПОМОГНЕТЕ МИ!
![]()
Еми за мене т'ва момче ПРОСТО не те заслужава и няма никакъв ама никакъв смисал да мислиш само за него ОГЛЕДАЙ СЕ виж колко много други момчета има, се някой ще ти харесана тея момчета аз има викам ЖЕНКАРИ и много ги мразя имах си работа с един такъв от мочта компания обясняваше ми колко мн ме обича ама аз не му се вързах и тъкмо да тръгнеме изведнъй фр-тата му ми казаха че ОБИЧАЛ още една!! ЗА ТВА НИКОГА НА КОЛЕНЕ ДОРИ И ПРЕД НАЙ-КРАСИВОТО МОМЧЕ
=D>
![]()
Или го игнорирай или му дай почивката, която иска (само че да не е цяла вечност)![]()
>>> House Music <<<
Направо вдъхнахте надежда на момичето![]()
![]()
Намери си друг - както каза nel4eto__ : Никога на коленеАко имаш достатъчно достойнство и чест - другите ще ти коленичат
![]()
Всичко писано от философи, поети -
ще се сбъдне!
- Без бог! без господар!
Септември ще бъде май.
Човешкия живот
ще бъде един безконечен възход
- нагоре! нагоре!
З е м я т а щ е б ъ д е р а й -
ще бъде!
ближи си сладоледа ( без извратени намеци )
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Забрави го! Аз направих грешката да изчакам моят възлюбен.. И после пак тръгнахме.. 1 месец само се карахме! И си бях въобразила, че се е променил... Такива момчета просто не се променят...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
И на мене ми се е скучвало..Еми кво стана..Изчаках го 1 месец и се събрахме...И на 3-тия ден пак скъсахме...Такива момчета май с лопата да ги ринеш![]()
Конкретно по проблема-твойто момче или наистина се нуждае от време (в което не ми се вярва),или е поредния посерко..ии се чуди как да се измъкне от връзката ви...И малко оффтопик-не смяташ ли че на 3-тата седмица да ти казва че те обича (че и по рано) ..не мислиш ли че е малко рано..? Не ти ли направи някво по-странно впечатление тоя факт..![]()
Моя съвет е да се опиташ да го забравиш..може и да го замениш..няма лошо :P И за в бъдеще не влагай толкоз емоция на такъв ранен етапо от връзкатаУспех
![]()