.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: HELP

HELP

Хванах си гадже беше от моята компания и всички много ни се радваха и бях много щастлива но минаха 3 седмици в които той не спираше да ми казва колко много ме обича и т.н.Но точно на третата седмица той каза че иска почивка и в последствие разбрах че всъщност не можел да бъде дълго време с едно момиче.. какво да правя като мисля непрестанно за него и незнам как да го забравя....ПОМОГНЕТЕ МИ!

Еми за мене т'ва момче ПРОСТО не те заслужава и няма никакъв ама никакъв смисал да мислиш само за него ОГЛЕДАЙ СЕ виж колко много други момчета има, се някой ще ти хареса на тея момчета аз има викам ЖЕНКАРИ и много ги мразя имах си работа с един такъв от мочта компания обясняваше ми колко мн ме обича ама аз не му се вързах и тъкмо да тръгнеме изведнъй фр-тата му ми казаха че ОБИЧАЛ още една!! ЗА ТВА НИКОГА НА КОЛЕНЕ ДОРИ И ПРЕД НАЙ-КРАСИВОТО МОМЧЕ =D>

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Или го игнорирай или му дай почивката, която иска (само че да не е цяла вечност)
    >>> House Music <<<

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Бъди лоша

Животът е адът описан в Библията!

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Zareji go

Град
    София
    Направо вдъхнахте надежда на момичето

Намери си друг - както каза nel4eto__ : Никога на колене Ако имаш достатъчно достойнство и чест - другите ще ти коленичат
    Всичко писано от философи, поети -
    ще се сбъдне!
    - Без бог! без господар!
    Септември ще бъде май.
    Човешкия живот
    ще бъде един безконечен възход
    - нагоре! нагоре!
    З е м я т а щ е б ъ д е р а й -
    ще бъде!

Град
    Търново.... Велико Търново
    ближи си сладоледа ( без извратени намеци )

Забрави го! Един назад 100 напред нали така? Btw и аз съм в същата ситуация, но вече го преживях и разбрах, колко глупава съм била да мисля, че с мен ще е различен и ще издържим дълго

Град
    София
    Забрави го! Аз направих грешката да изчакам моят възлюбен.. И после пак тръгнахме.. 1 месец само се карахме! И си бях въобразила, че се е променил... Такива момчета просто не се променят...
    Вие на хероин ли сте бе?

И на мене ми се е скучвало..Еми кво стана..Изчаках го 1 месец и се събрахме...И на 3-тия ден пак скъсахме...Такива момчета май с лопата да ги ринеш
    Конкретно по проблема-твойто момче или наистина се нуждае от време (в което не ми се вярва),или е поредния посерко..ии се чуди как да се измъкне от връзката ви...И малко оффтопик-не смяташ ли че на 3-тата седмица да ти казва че те обича (че и по рано) ..не мислиш ли че е малко рано..? Не ти ли направи някво по-странно впечатление тоя факт..
    Моя съвет е да се опиташ да го забравиш..може и да го замениш..няма лошо :P И за в бъдеще не влагай толкоз емоция на такъв ранен етапо от връзката Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си