.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Град
    people`s wet dreams

Способен , но без гадже!?

Здравейте , искам мнението ви за това защо хората около мен имат закачки с други момичета , някой вече са с пратниори , аз си останах само със секса с курортистките от лятото В смисъл в клас с 20 момичета съм , постоянно контактувам с момичета , но почти не стигам до нищо повече от разговор и се чудех дали може да ми помогнете или да ми дадете съвети как да стигам до нещо повече от разговор

Благодаря на помогналите предварително

Град
    гр. Монтана
    Ами като си харесаш определено момиче, контактувай с нея по-усилено, отколкото с другите, опознайте се и така.

Град
    Някъде на Земята
    Съгласна съм с всичко казано до тук. Освен по-усиленото контактуване и покажи, че я харесваш. Направи го по начин, по който на нея ще и хареса. Накарай я да се чувства красива и желана.Успех!

Град
    София
    Може би си грозен?
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен Аватара на koalka
    В момента харесал ли си някое момиче?Ако не - не може да няма една, която ти е симпатична...Пробвай с нея, дори и тя да те има само за приятел, може да си промени отношението.

Като за начало спри да мислиш с долната глава!
    \/
    SMILE FOR ME NOW

Град
    people`s wet dreams
    Цитирай Първоначално написано от JuS7^YourS
    \/
    Опитвам се

еми то тва да флиртуваш си е цяло изкуство не може просто ей така да ти кажат кво да правиш, трабва да го усетиш сам. пробвай различни подходи, примерно прави някакви намеци за секс /гледай да могат да минат за шега, за да не се получи конфузна ситуация/, ако щеш даже пробвай леко да барнеш някоя от приятелките ти за гъза или нещо от тоя сорт, поне да видиш каква им е реакцията, ако го приемат и поне малко като сексуален намек, а не само като закачка, значи все още имаш шансове с момичетата, ако ли - не...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.Няма, защо да се притисняваш.Смисъл такъв,че може би за момента твой преоритет са свалките,мимолетните неангажиращи контакти,въобще разнообразието във всяка една негова форма.

С времето,когато срещнеш подходящото момиче,неминуемо ще се измениш откъм принципи,мироглед и т.н.

За сега те съветвам да не насилваш нещата,всичко ще дойде от само себе си,когато най-малко очакваш.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на sasha_90
    Поне не си като мен в клас с 22 момчета .
    Ако някое момиче ти хареса-започни да й правиш комплименти,кани я да излизате...и така нещата ще стигнат до повече от разговор(разбира се ако има взаимни симпатии).

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Способен , но без гадже!?

Цитирай Първоначално написано от midle
    Здравейте , искам мнението ви за това защо хората около мен имат закачки с други момичета , някой вече са с пратниори , аз си останах само със секса с курортистките от лятото В смисъл в клас с 20 момичета съм , постоянно контактувам с момичета , но почти не стигам до нищо повече от разговор и се чудех дали може да ми помогнете или да ми дадете съвети как да стигам до нещо повече от разговор

Благодаря на помогналите предварително
    Защото ти сам си го каза оставаш си със ''секса'' само,защото така си искал ти,помисли малко ако си искал нещо сериозно е нямало да си останеш само със ''секса'',но не си искал нищо друго

Град
    people`s wet dreams
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Поне не си като мен в клас с 22 момчета .
    Ако някое момиче ти хареса-започни да й правиш комплименти,кани я да излизате...и така нещата ще стигнат до повече от разговор(разбира се ако има взаимни симпатии).
    Аз съм с 20 момичета от клас 22 души общо :P

Цитирай Първоначално написано от ani4ka_bani4ka
    еми то тва да флиртуваш си е цяло изкуство не може просто ей така да ти кажат кво да правиш, трабва да го усетиш сам. пробвай различни подходи, примерно прави някакви намеци за секс /гледай да могат да минат за шега, за да не се получи конфузна ситуация/, ако щеш даже пробвай леко да барнеш някоя от приятелките ти за гъза или нещо от тоя сорт, поне да видиш каква им е реакцията, ако го приемат и поне малко като сексуален намек, а не само като закачка, значи все още имаш шансове с момичетата, ако ли - не...

Оу това го правихме в 5-6 клас Ще си припомня някой неща значи , а по принцип не спираме да си говоррим мръсотийки с едно момиче което е прекалено загорало , лигаво и все още "запечатено"

Относно това за "само за секса" искам да кажя че родният ми град е малък и повечето хора на една възраст се познават и е малко по-трудно с свалките , защото рядко ходя по клубовете (щото пускат само поп-фолк , а аз не харесвам тази музика и рядко се провеждат партита , които аз гаресвам ) а и ако ида познавам или съм чувал за 60% от хората там , в голям град като София примерно има десетки клубове за електронна музика с капацитет близо 1000 души и знам че ще познавам най-много 10-20 души и там ми е по-лесно

\/
    Опитвам се
    опитавй по-услилено
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

\/
    Опитвам се
    Явно не достатъчно ... или крайно недостатъчно, щом от 20 не можеш да вържеш поне една, хяхя..

Град
    people`s wet dreams
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    \/
    Опитвам се
    Явно не достатъчно ... или крайно недостатъчно, щом от 20 не можеш да вържеш поне една, хяхя..
    Според тебе от 20 дали ще има повече от 2 свястни , при положение че съм профил математика? По принцип тези профили са пълни с 80% момчета

И аз предпочитам да не навлизам в повече от приятелски взаимоотношения със съкласничките

Я кажи...какви са ти способностите? Да чукаш курортистки?

Абе, момче...по клубовете ли искаш да забиваш гаджета? Ако отиваш с такава цел, няма да хванеш нищо повече от портативна вагина/анус/уста
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

ако верно си свестен няма си без гадже

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Да вземи помисли не как да ги вкараш в леглото, а как да ги опознаеш
    Клик ми (:

Град
    people`s wet dreams
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    Досега се смятах са свестен но явно съм олигофрен

Ти за кой път пускаш тема, защото ми се струва много познато

Град
    people`s wet dreams
    Цитирай Първоначално написано от kotity
    Ти за кой път пускаш тема, защото ми се струва много познато
    1-ви :P

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    ако си олигофрен гаджетата ще ти се лепят поне с такива наблюдения съм осанал :P

а сега сериозно значи ето един съвет опознаи добре някое момиче какво обича да прави,каква и е любимата храна каквото можеш да разбереш и исползвай това като свой кос
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Мисли с оная си работа !

съвет 2, не слушай съветите на момичетата, просто няма смисъл ...

Lubovta idva vnezapno i si tragva stranno , se 6te ti doide nqkoga vremeto spoko
    -Icko-

Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    ако си олигофрен гаджетата ще ти се лепят поне с такива наблюдения съм осанал :P
    хахаха и в това има капка истина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си