- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблем с фитнеса :((
Пак питам, ти атлет ли подготвяш?Първоначално написано от Canis_Dirus
Вече знам какъв е проблемът. Ти просто харесваш по-мускулести жени. Лично аз предпочитам тези крака:![]()
На твоята изглеждат дебели. Да, виждам, че има линия като за мускул, нооооооо...
Не смяташ ли, че аеробните упражнения са по-подходящи от анаеробните? (Между другото, информирах се за "чудото" ти още първия път - то е следствие от анаеробни тренировки, при аеробните ефектът е минимален. Анаеробните развиват мускулите така, че да са подходящи за краткотрайни, интензивни натоварнания - вдигане на тежести, например. Аеробните, напротив, подготвят тялото за дълги, но относително ненатоварващи дейности, маратон, например.)
ПП: Това е последният ми пост в тази тема - вече ми е скучно. И двамата си имаме мнение, което очевидно няма да се промени, така че...have fun playingВесела Коледа!
Ем като искаш крака като на твойте снимки - дано си над 170 сантиметра и имаш къс торс и дълги крайници . иначе ...
Аеробните тренировки идват едва на 3-то място когато се отнася за загуба на мазнини. Преди това са metabolic resistance training, интервални анаеробни, едва тогава са интервалните аеробни, стандартните анаеробни и чат тогава идва продължителните мононтонни натоварвания. Причината е елементарна. Анаеробните тренировки (и особео интервалните такива) натоварват сърцето И мускулите. повишен ккалорин разход - по-бързо сваляне. запазване на муслите - много по-малък шанс да се върнат килограмите заради почти запазените калориини нужди.
Аеробните не развиват мускула, а го изгарят (особено маратона). Друг е въпроса, дали твоята маратонска бегаке не тренира и с тежести (за което съм сигурен). тренировката за издръжливост тренира сърдечната система и белите дробове - те отказват при много дълги натоварвания. Докато силовите (чисто силовите )тренировки отново не са насочени към мускулите, а към нерваната система. 15 годишно момиче има мускулната сила да повдигне половин тон. Но нервната ситема няма да позволи.
Това девойче е шампионка по силов трибой. Кляка със 120 килограма и е на 16 години. Тежи 48-50 кг. Нещо не е огромна ми се струва
А дали подготвям атлет. Ми то и Джесика Биел не е атлет, ама добре изглежда. А мацката на моята снимка е постигнала това за 6-7 години постоянство. Е толкова мускул очаквайте след 6-7 години натурални тренировки.
Grumpy old madman