.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

И четиримата ме харесват...

Здр на всички.Имам един мааалък проблем харесвам момчета от,които едното е лудо по мене а с другото се "сваляме".Проблема е,тези двамата са братовчеди и сега съм по-объркана от всякога Нещата седят така че това дето е лудо по мене си има гадже ама пак не спира да ми обяснява как би направил всичко за мене и колко много ме обича,а с братовчед му се запознах на 11 на рд-то на един фр и много си паснахме през цялото време се закачахме ака нз дали просто не си играя с мене или има нещо...Проблема ПРОДЪЛЖАВА освен този който УЖ ме обича не харесват и двамата му най-добре фр единия от 4 години (аз разбеах преди два дни) а другия от тая година става и с тях четиримата съм добра фр ама този който има гадже мн амн мн ме кефи и така се нарвя като ги гледам как се гушкат,че...ми иде да измия пода с тая!! ПОМОщ!! :

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Град
    София
    Тука поставяш проблема в много различна светлина от досегашните. Най-добре - направи така, че всеки един да те ЗАСЛУЖИ с нещо. Организирай се и нека най-достойният спечели Може да звучи банално, но - при повече ухажори, трябва да ги накараш да си УМИРАТ по тебе и така да разбереш всеки колко те желае
    Всичко писано от философи, поети -
    ще се сбъдне!
    - Без бог! без господар!
    Септември ще бъде май.
    Човешкия живот
    ще бъде един безконечен възход
    - нагоре! нагоре!
    З е м я т а щ е б ъ д е р а й -
    ще бъде!

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Ми добре ти казваш че са братовчеди ок?
    Но не смяташ ли че е тъпо да ходиш с братовчедите си ? Така ден след ден ще трябва все един ден да скъсате ( по добре в случая е рано , че после ще го боли повече сърцето) а , ако не скъсате и се опитваш да създадеш семейство с тях ще стане кръвосмешение
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Ми добре ти казваш че са братовчеди ок?
    Но не смяташ ли че е тъпо да ходиш с братовчедите си ? Така ден след ден ще трябва все един ден да скъсате ( по добре в случая е рано , че после ще го боли повече сърцето) а , ако не скъсате и се опитваш да създадеш семейство с тях ще стане кръвосмешение
    Не, ти не я разбра. Тя няма родови връзки с тях - те двамата помежду си са братовчеди
    ще се сбъдне!
    - Без бог! без господар!
    Септември ще бъде май.
    Човешкия живот
    - нагоре! нагоре!
    ще бъде!

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи

Re: HELP!! ;(

Цитирай Първоначално написано от nel4eto__
    Проблема е,тези двамата са братовчеди
    Momchetata sa bratovchedi :} I az ot nachalo si pomislih,che tq im e bratovchedka..

Е ясно този,който си има гадже си я е хванал тая само колкото да има гадже обаче когато не сме на даскало идва и се разправя с мене,което много ме нерви едва ли не ме искарва,че аз съм за междодругото,че аз съм ВТОРАТА братовчед му ми звани почти всеки ден вчера когато братовчет му и този,който ме харесва (единия) и една фр избягаха от последните два часа за да отидат с него някаде той ми звъня и буквално ми се молеше да избяхам за да отида с тях!!А идва и още един проблем,който испуснах да кажа и той е,че тва момиче дето избяха с тях харесва тоя,който ми се молеше,а с нея сме мн добри фр и не искам да ми се обиди,че да кажем открито се сваляме и тнт

Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Тогава можеш да приемеш близко до теб този с който сте, се запознали на Рождения ден.Поне ще знаеш че с него сте си паднали като компания 9 както казваш в случая сте се веселяли) а относно другия му братовчед защо трябва да му разваляш връзката? Гушкай се и ти пред тях с някой а той може би ти казва че те обича за да не те изгуби онази ако го остави но нали знаеш, който седи на два стола пада.
    My Face

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Zaebi gi i si nameri drug

ми и аз съм решила с тоя дето си има гадже да не се разправям ама нз как да му го набия в главата щото съм му го казвала тва хиляди ама хиляди пъти откакто тръгна с тва момиче,той казва ок и на другия ден пак така аз се дърпам той пак така после а за тва да ги зарежа...братовчед му на този с гаджето е много готин и свестен иии още нямам намерение да се отказвам ама пак е гадно щото едини от тея дето ме харесва исписва по цели тетр с името ми или пък че ме обича...и тнт....и на рд-то си рева (там кадето се запознах с братовчеда ) и рева не за нещо ами защото си говорих със момчето без да се притеснявам

Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Добре де кажи му че си има гадже! не може един човек да обича 21983 момичета или му намекни че ще му кажеш на неговата за свалките между вас Ако му пука поне за нея (гаджето) мисля че ще спре
    Избери по - свестния \/
    Но сигурно са били от щастие сълзите дето си изревала
    Айде Успех !
    My Face

Град
    София
    Абе ориентирай се към този, който те влече най-много. Без сълзи и сополи ! Хващай бика за рогата и действай \/
    ще се сбъдне!
    - Без бог! без господар!
    Септември ще бъде май.
    Човешкия живот
    - нагоре! нагоре!
    ще бъде!

май не ме разбрахте мн мн!!на ревах аз ми един от тези които ме харесва и рава за тва че си говоря с тоя свастния и ако ви кажа какъв sms му е пратил снищи (този дето рева на този свестния)!!!На кратко за sms-a:адскимн ме обичал (нз ама не ми го показва ама както и да е) като гледал този с гаджето и гаджето му и как искал да тръгне с мене как искал да ме пргърне,как нищо нямало да стане (което си е вярно) и как аз съм го мислела за боклук!!

Той не е наред щтото от вс негови приятелки на които споделя проблемите си само аз му помагам и независимо от тва че ме харесва аз пак се държа приятелски с него направо нз какво да го правя тоя!! Ако си се занимавам със свястния той се здухва ако се занимавам със братовчеда на свястния пак се здухва а иначе не иска да проведе един нормален разговор с неме и памо бележки ми пише в часовете

Град
    София
    Бермудски триъгълник или друга геометрична фигура .. сложна работа
    ще се сбъдне!
    - Без бог! без господар!
    Септември ще бъде май.
    Човешкия живот
    - нагоре! нагоре!
    ще бъде!

да доста сложна....тоя свясния преди малко ми прати смс дали го харесвам и да внимавам какво ще му кажа и че едни му казват че го харесвам други казват че не....лелеле какво да му кажа ако му призная може всичко да скапя

hm az ot taq b1rkotiq ni6to ne razbrah poizqsni malko

еми харесват ме 4 момчета от които само 2 си струват едното е супер а другото и то е супер ама има гадже и нз какво да праа и тва дето е супер (без гаджето) ся ми прати смс дали го харесвам и да внимавам какво ще му кажа и се колебая дали да му кажа какво чувствам щото може да опляскам нещата......за тва помогнете

Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Казваш че можеш да скапиш всичко, пробвай нищо не губиш. Ако изпитваш към това момче дето ти е пратило смс-с му прати и ти ако ли не няма смисъл да го залъгваш само и кажи му че не изпитваш чувтсва.Тва е
    Лека вечер!
    My Face

mili4ka edno 6te ti kaja ne kazvai napravo na edno mo4e 4e go haresva6 ili pyk 4e go obi4a6 dokato ne si sidurna v tova za6toto te samo tova 4akat kaje6 li mu 4e go haresva6 mai-malkoto koeto 6te napravi e da se v1zpozva ot teb da se izgavri po nai-dolniq za nego na4in i da se prai pred drygite na myjkar pi6i mu ili prosto mu kaji v o4ite 4e moje bi ima6 nqkakvi 4uvstva i go popitai kakvi namereniq ima sprqmo teb i taka 6te prehv1rli6 topkata v negovoto pole i nqma da riskuva6 neznam kakto ti si preceni6 prosto ti go kazah ot li4en opit

миии пратих му тука някакъв засукващ смс иии сега лееко овъртам.... ама ще видя какво ще ми напише той. ам...нз казах му и ся го питах дали той ме харесва

според мен от четирите стола ще паднеш на земята!!!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

намерих решение щЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С ТОЗИ СВЯСТНИЯ той ме харесва и аз го харесвам....вс се нареди МЕРСИ НА ВС КОИТО МИ ПОМОГНАХА И МИ ДАДОХА МНОГО ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

Цитирай Първоначално написано от nel4eto__
    намерих решение щЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С ТОЗИ СВЯСТНИЯ той ме харесва и аз го харесвам....вс се нареди МЕРСИ НА ВС КОИТО МИ ПОМОГНАХА И МИ ДАДОХА МНОГО ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ
    kysmet

миии зависи от мн неща моожеш да играеш на сигурно но може и да рискуваш...аз сега съм влюбена в приятел на бившото ми гадже

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен с тия двамата братовчеди не трябва да се занимаваш.Ако тръгнеш единия, другия малко или много ще му е доста неприятно и ще трябва да се скарат(зависи колко те харесват).Единия така и така си има гадже, не възлагай големи надежди.Другия - кефи ли те или не?Другите две момчета, които са ти приятели - единия отново си има гадже, няма какво да се занимаваш и вече за другия може да помислиш.Ето, така остават тези двамата без гадже, да избереш.Не са скъсали с приятелките си заради теб, нали?Значи не са готови на всичко за теб, защото, ако толкова държаха на теб, нямаше да могат да си имат приятелки.
    И все пак аз не бих се занимавала с нито един от четиримата.За какво?Само ще възникнат проблеми.

ам...само единия си има гадйе (братовчеда на свястния) а за тва дали е късал с гаджето си заради мене...да веднъж му казах "Избирай неможе и двете да ни въртиш така а тя даже нз че някога си имал нещо с мене...сам избирай какво да направиш като имай в предвид че ако избереш нея просто ЗАБРАВИ за някакви свалки между нас.. ." И той я скъса след тва продължихме със свалките ама аз ряших че не искам нищо с него а той искаше да ходиме...и той пак тръгна с нея и два дни по-късано се запознах с братовчеда му..а тя другите двама саа по-грозни от смъртта за тва си избрах още снощи свястния и мисля че с него ще излезне нещо повече от свалка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си