Значи още отначало ще спомена че споделям проблема си с главната цел да ми олекне малко поне, а вече ако решите да ми дадете някое саветче... добре дошло ще е разбира се : )
Първо ще кажа че нямам бавършени 16 години още, но на външен вид съм контрастно различен от съучениците си , приятелите, скойто се разбирам са по- големи от мен и следователно и момичетата, който си харесвам са по- големи от мен...
Въпросното момиче 2 на 17 скоро ще направи 18 т.е 2 години разлика имаме Тя знае че съм на 17 т.е колкото нея. Излизали сме веднъж. Иначе често си пишем в скайп и доста добре се разбираме
Проблема идва главно от това че тя има доста да учи а останалото си време прекарва с приятелките си ( те са една групичка 4-5 момичета, който са си мн добри приятелки) Предложих и да излезем те, аз и някой мой приятел . Тя каза че ще говори с останалите кога могат.... но още нищо не е казала и.е от 3-4 дена не сме си писали и аз нямам време или не се засичаме а и тя не пише мн често
Според мен дори и да бях найстина за жалост пак нямам бъдеще с нея просто не иска да ме допусне до себе си ;(;(;( просто нз за жалост все повече мисля за нея но ........ и се пак ще помоля за някое саветче ако може . Благодаря ви предварително.