.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

възрастов проблем ;(

Значи още отначало ще спомена че споделям проблема си с главната цел да ми олекне малко поне, а вече ако решите да ми дадете някое саветче... добре дошло ще е разбира се : )
    Първо ще кажа че нямам бавършени 16 години още, но на външен вид съм контрастно различен от съучениците си , приятелите, скойто се разбирам са по- големи от мен и следователно и момичетата, който си харесвам са по- големи от мен...
    Въпросното момиче 2 на 17 скоро ще направи 18 т.е 2 години разлика имаме Тя знае че съм на 17 т.е колкото нея. Излизали сме веднъж. Иначе често си пишем в скайп и доста добре се разбираме
    Проблема идва главно от това че тя има доста да учи а останалото си време прекарва с приятелките си ( те са една групичка 4-5 момичета, който са си мн добри приятелки) Предложих и да излезем те, аз и някой мой приятел . Тя каза че ще говори с останалите кога могат.... но още нищо не е казала и.е от 3-4 дена не сме си писали и аз нямам време или не се засичаме а и тя не пише мн често
    Според мен дори и да бях найстина за жалост пак нямам бъдеще с нея просто не иска да ме допусне до себе си ;(;(;( просто нз за жалост все повече мисля за нея но ........ и се пак ще помоля за някое саветче ако може . Благодаря ви предварително.

Град
    София
    Първо : Какво имаш в предвид под "контрастно различен" ?

Второ : Тя ще стане на 18, ти на 16 ... 2 години не са нищо работа. Но ако тя не е показала никакво по-задълбочено отношение относно твоята особа, работата става малко .. трудна. Опитай се да говориш с нея, да видиш дали има бъдеще този твой блян или е само заблуда

Желая ти успех \/
    Всичко писано от философи, поети -
    ще се сбъдне!
    - Без бог! без господар!
    Септември ще бъде май.
    Човешкия живот
    ще бъде един безконечен възход
    - нагоре! нагоре!
    З е м я т а щ е б ъ д е р а й -
    ще бъде!

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Човек колкото и да няма време, винаги ще намери за любимия си човек.Може би не си от тях.Не се отчайвай всеки си намира майстора.... а ако те обича мисля,че и тя ще ти пише по скайпа не (както казваш ти само ти нея я търсиш).
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Цитирай Първоначално написано от Zaraki Kenpachi
    Първо : Какво имаш в предвид под "контрастно различен" ?

Второ : Тя ще стане на 18, ти на 16 ... 2 години не са нищо работа. Но ако тя не е показала никакво по-задълбочено отношение относно твоята особа, работата става малко .. трудна. Опитай се да говориш с нея, да видиш дали има бъдеще този твой блян или е само заблуда

Желая ти успех \/
    под "контрастно различен" имам предвиж .... с 2 думи изглеждам минимум на 18-19. Ми да ще се постарая ваканцията да изляза и да поговоря с нея по сериозно, щото по скайп не стават толкова изкренни разговорите ; )
    А иначе не само аз и пиша имаше един период в който тя ми пишеше по- често

Град
    София
    Ясно. Дано и на акъл изглеждаш и на повече В това лошо няма. Най-добре е да се видите някъде, на по кафе, и да си поговорите като големи хора
    Всичко писано от философи, поети -
    ще се сбъдне!
    - Без бог! без господар!
    Септември ще бъде май.
    Човешкия живот
    ще бъде един безконечен възход
    - нагоре! нагоре!
    З е м я т а щ е б ъ д е р а й -
    ще бъде!

Цитирай Първоначално написано от Zaraki Kenpachi
    Ясно. Дано и на акъл изглеждаш и на повече В това лошо няма. Най-добре е да се видите някъде, на по кафе, и да си поговорите като големи хора
    Даа определено и като характер се отличавам коренно от връстниците си. А ние излизахме веднъж но тя нещо беше болна и и се спеше и така не стигнахме до много сериозно теми ...

Frazata e malko isturkana no ako se zamisli6 mnogo pravilna: "За любовта граници няма!"

Цитирай Първоначално написано от zatvornik834
    Frazata e malko isturkana no ako se zamisli6 mnogo pravilna: "За любовта граници няма!"
    да но ... така е единствено и само когато лубовта е взаимна.....

[/quote] да но ... така е единствено и само когато лубовта e взаимна.....[/quote]
    ne samo Nau4no dokazano e.

да но ... така е единствено и само когато лубовта e взаимна.....[/quote]
    ne samo Nau4no dokazano e. [/quote]

хихи мерси се пак за вдъхнатата надежда :р

Мега фен Аватара на koalka
    За любов според мен е рано да се говори.Трябва да поговориш с нея, да й кажеш, че си на 16(ако не знае, не разбрах точно).Нека тя да прецени за нея дали някакви си 2 години са проблем.Щом до сега не е усетила разликата, според мен ще е единствено предрасъдък.

Град
    Търново.... Велико Търново
    спокойно всичко е наред нямаш никакви шансове българсите момичета са достатъчно зле че да се влиаят от общественто мнение, и явно по малко момче с по голямо момиче е тлкова шокиращо, даже повече от 13 год момиче с 19 годишен педофил ....

Цитирай Първоначално написано от koalka
    За любов според мен е рано да се говори.Трябва да поговориш с нея, да й кажеш, че си на 16(ако не знае, не разбрах точно).Нека тя да прецени за нея дали някакви си 2 години са проблем.Щом до сега не е усетила разликата, според мен ще е единствено предрасъдък.
    Да, не знае и предполагам че щом разбере ще го исползва като повод да се отдръпне още повече от мен ....

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Я стига глупости! Бори се за тва което искаш, не се отказвай!

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Разбира се че ще го направя

Град
    people`s wet dreams
    Доста често момичетата имат симпатични по-малки от тях момченца Имам един приятел , който досега е ходил само с момичета поне 2 години над нег а споследната е вече година и половина

Така че давай смело докажи че можеш да бъдеш "пораснал" и човек на когото може да се доверява и разчита

Цитирай Първоначално написано от midle
    Доста често момичетата имат симпатични по-малки от тях момченца Имам един приятел , който досега е ходил само с момичета поне 2 години над нег а споследната е вече година и половина

Така че давай смело докажи че можеш да бъдеш "пораснал" и човек на когото може да се доверява и разчита
    Благодаря за куража Да найстина ще се опотам, но тук проблема идва главно от това че не ме допуска до себе си, смисъл все казва че няма време ....вярно, найстина е натоварена но .... ако иска да отдели време за мен мисля че би намерила То ще си проличи скоро дали, иска да отели време за мен или ......

[/b] Се пак ми писа и ми се извин че през миналите няколко дена не е можела да ми пише поради лични причини. Но все пак през идната седмица няма да има време да излезем ... хмм нормано ли е цяла седмица да не може да ми отдели време ?! (събота и неделя не влизат тях ощи ги обсъждаме )

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от niki_versace
    [/b] Се пак ми писа и ми се извин че през миналите няколко дена не е можела да ми пише поради лични причини. Но все пак през идната седмица няма да има време да излезем ... хмм нормано ли е цяла седмица да не може да ми отдели време ?! (събота и неделя не влизат тях ощи ги обсъждаме )
    napalno normalno e, o6te pove4e ako e 12 klas (mai taka izliza) no derzai, az sam nqmal priqtelka , koqto da e po malka ot men - rekorda mi e godina i polovina otgore

Фен
    Град
    На далече
    Бори се, ако наистина я харесваш.

Град
    Кола.
    Цитирай Първоначално написано от niki_versace
    Случай сега :
    1во : Ако момичето се отдръпне заради разлика 2 години , или се отдръпне заради хорското мнение че не удобряват това , то момичето НЕ Е ЗА ТЕБ !!! То момичето не е наистина свясно , ако търсиш такава връзка .
    2ро : Както казаха някой според мен е рано да се говори за любов ..
    и 3то : Приятелче щом като не те допуска до нея и те отблъсква до някаде то направи така :
    Престани да я търсиш и не влизай в скайп , IRC , интернет .
    Направи така че тя да се затъжи за теб и да разбере че и ЛИПСВАШ . Да разбере липсата на твоето присъстие . И един ден влизаш а тя така да се каже е "загоряла" за теб самия . Ако това е така ... това е мн добър знак \/
    П.П. Успех \/

изкренно ви благодаря на всички
    А относно момичето, както и някои каза реших известно време да не и пиша ... но и тя не ми е писала после реших да и пиша на няколко пъти но така и не мки е отговорила още ( в скайп ) мисля че стана достатъчно ясно че просто не е за мен ... може би не ме харесва или може би и възрастта оказва някакво влияние при положение че ме знае за момче на нейната възраст се оказва че и това не е достатъчно ..... както и да е още веднъж благодаря на всички, който са отделили от времето си за да ми дадът съветче а ако случайно момичето реши да ми пише и има някакво развитие на събитивта ще пиша пак

Град
    РЮАР
    Я да не ти пука... 2 години са нищо... аз кво тре'а да кажа като имах приятелка ( ако може така да се каже ) на 22 а аз с1м 17.... ( са ще пра'а 18...) Не се оплаквах...ама дойде време което тя каза че с1м прекаленно мал1к за нея....и....абе д1лга история като романа Под Игото...

а ак някой иска да ми даде все пак някакво съветче още е добре дошъл разбира се

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    \/

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си