- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- възрастов проблем ;(
Значи още отначало ще спомена че споделям проблема си с главната цел да ми олекне малко поне, а вече ако решите да ми дадете някое саветче... добре дошло ще е разбира се : )
Първо ще кажа че нямам бавършени 16 години още, но на външен вид съм контрастно различен от съучениците си , приятелите, скойто се разбирам са по- големи от мен и следователно и момичетата, който си харесвам са по- големи от мен...
Въпросното момиче 2 на 17 скоро ще направи 18 т.е 2 години разлика имамеТя знае че съм на 17 т.е колкото нея. Излизали сме веднъж. Иначе често си пишем в скайп и доста добре се разбираме
![]()
Проблема идва главно от това че тя има доста да учи а останалото си време прекарва с приятелките си ( те са една групичка 4-5 момичета, който са си мн добри приятелки) Предложих и да излезем те, аз и някой мой приятел . Тя каза че ще говори с останалите кога могат.... но още нищо не е казала и.е от 3-4 дена не сме си писали и аз нямам време или не се засичаме а и тя не пише мн често
Според мен дори и да бях найстина за жалост пак нямам бъдеще с нея просто не иска да ме допусне до себе си ;(;(;( просто нз за жалост все повече мисля за нея но ........ и се пак ще помоля за някое саветче ако може . Благодаря ви предварително.
Първо : Какво имаш в предвид под "контрастно различен" ?
Второ : Тя ще стане на 18, ти на 16 ... 2 години не са нищо работа. Но ако тя не е показала никакво по-задълбочено отношение относно твоята особа, работата става малко .. трудна. Опитай се да говориш с нея, да видиш дали има бъдеще този твой блян или е само заблуда
Желая ти успех \/
Всичко писано от философи, поети -
ще се сбъдне!
- Без бог! без господар!
Септември ще бъде май.
Човешкия живот
ще бъде един безконечен възход
- нагоре! нагоре!
З е м я т а щ е б ъ д е р а й -
ще бъде!
Човек колкото и да няма време, винаги ще намери за любимия си човек.Може би не си от тях.Не се отчайвай всеки си намира майстора.... а ако те обича мисля,че и тя ще ти пише по скайпа не (както казваш ти само ти нея я търсиш).
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
под "контрастно различен" имам предвиж .... с 2 думи изглеждам минимум на 18-19. Ми да ще се постарая ваканцията да изляза и да поговоря с нея по сериозно, щото по скайп не стават толкова изкренни разговорите ; )Първоначално написано от Zaraki Kenpachi
А иначе не само аз и пиша имаше един период в който тя ми пишеше по- често![]()
Ясно. Дано и на акъл изглеждаш и на повечеВ това лошо няма. Най-добре е да се видите някъде, на по кафе, и да си поговорите като големи хора
![]()
Всичко писано от философи, поети -
ще се сбъдне!
- Без бог! без господар!
Септември ще бъде май.
Човешкия живот
ще бъде един безконечен възход
- нагоре! нагоре!
З е м я т а щ е б ъ д е р а й -
ще бъде!
Даа определено и като характер се отличавам коренно от връстниците си. А ние излизахме веднъж но тя нещо беше болна и и се спеше и така не стигнахме до много сериозно теми ...Първоначално написано от Zaraki Kenpachi
Frazata e malko isturkana no ako se zamisli6 mnogo pravilna: "За любовта граници няма!"
да но ... така е единствено и само когато лубовта е взаимна.....Първоначално написано от zatvornik834
[/quote] да но ... така е единствено и само когато лубовта e взаимна.....[/quote]
ne samoNau4no dokazano e.
![]()
да но ... така е единствено и само когато лубовта e взаимна.....[/quote]
ne samoNau4no dokazano e.
[/quote]
хихи мерси се пак за вдъхнатата надежда :р
За любов според мен е рано да се говори.Трябва да поговориш с нея, да й кажеш, че си на 16(ако не знае, не разбрах точно).Нека тя да прецени за нея дали някакви си 2 години са проблем.Щом до сега не е усетила разликата, според мен ще е единствено предрасъдък.
спокойно всичко е наред нямаш никакви шансове българсите момичета са достатъчно зле че да се влиаят от общественто мнение, и явно по малко момче с по голямо момиче е тлкова шокиращо, даже повече от 13 год момиче с 19 годишен педофил ....![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Да, не знае и предполагам че щом разбере ще го исползва като повод да се отдръпне още повече от мен ....Първоначално написано от koalka
![]()
Я стига глупости! Бори се за тва което искаш, не се отказвай!
Животът е адът описан в Библията!
Разбира се че ще го направяПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
Доста често момичетата имат симпатични по-малки от тях момченцаИмам един приятел , който досега е ходил само с момичета поне 2 години над нег а споследната е вече година и половина
![]()
Така че давай смело докажи че можеш да бъдеш "пораснал" и човек на когото може да се доверява и разчита![]()
Благодаря за куражаПървоначално написано от midle
Да найстина ще се опотам, но тук проблема идва главно от това че не ме допуска до себе си, смисъл все казва че няма време ....вярно, найстина е натоварена но .... ако иска да отдели време за мен мисля че би намерила
То ще си проличи скоро дали, иска да отели време за мен или ......
![]()
[/b] Се пак ми писа и ми се извин че през миналите няколко дена не е можела да ми пише поради лични причини. Но все пак през идната седмица няма да има време да излезем ... хмм нормано ли е цяла седмица да не може да ми отдели време ?! (събота и неделя не влизат тях ощи ги обсъждаме )
napalno normalno e, o6te pove4e ako e 12 klas (mai taka izliza) no derzai, az sam nqmal priqtelka , koqto da e po malka ot men - rekorda mi e godina i polovina otgoreПървоначално написано от niki_versace
![]()
Бори се, ако наистина я харесваш.
Случай сега :Първоначално написано от niki_versace
1во : Ако момичето се отдръпне заради разлика 2 години , или се отдръпне заради хорското мнение че не удобряват това , то момичето НЕ Е ЗА ТЕБ !!! То момичето не е наистина свясно , ако търсиш такава връзка .
2ро : Както казаха някой според мен е рано да се говори за любов ..
и 3то : Приятелче щом като не те допуска до нея и те отблъсква до някаде то направи така :
Престани да я търсиш и не влизай в скайп , IRC , интернет .
Направи така че тя да се затъжи за теб и да разбере че и ЛИПСВАШ . Да разбере липсата на твоето присъстие . И един ден влизаш а тя така да се каже е "загоряла" за теб самия . Ако това е така ... това е мн добър знак \/
П.П. Успех \/
изкренно ви благодаря на всички![]()
![]()
![]()
А относно момичето, както и някои каза реших известно време да не и пиша ... но и тя не ми е писала после реших да и пиша на няколко пъти но така и не мки е отговорила още ( в скайп ) мисля че стана достатъчно ясно че просто не е за мен ... може би не ме харесва или може би и възрастта оказва някакво влияние при положение че ме знае за момче на нейната възраст се оказва че и това не е достатъчно ..... както и да е още веднъж благодаря на всички, който са отделили от времето си за да ми дадът съветчеа ако случайно момичето реши да ми пише и има някакво развитие на събитивта ще пиша пак
![]()
Я да не ти пука... 2 години са нищо... аз кво тре'а да кажа като имах приятелка ( ако може така да се каже ) на 22 а аз с1м 17.... ( са ще пра'а 18...) Не се оплаквах...ама дойде време което тя каза че с1м прекаленно мал1к за нея....и....абе д1лга история като романа Под Игото...
а ак някой иска да ми даде все пак някакво съветче още е добре дошъл разбира се![]()
\Първоначално написано от MiMcHeToOo
/