.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Може да сменяш посоката и да затваряш устни, но тва не ти го препоръчвам на този етап.. Само една малка целувчица с език..

[/color][/b]
    aa наистина не го порбвай една неопитна мацка кам ми захапа случайно езика веднъж ....

благодаря мн на всички всичко ми се разясни вече благодаря ви мн

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kael
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Може да сменяш посоката и да затваряш устни, но тва не ти го препоръчвам на този етап.. Само една малка целувчица с език..

[/color][/b]
    aa наистина не го порбвай една неопитна мацка кам ми захапа случайно езика веднъж ....
    Хухахуах И на мен ми се е случвало... Тогава устните ми бяха станали на нищо... Отвътре бяха направо наръфани..

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от Cannibal_C0rpse
    Баща ти бил Иракчанин... ми я да ходи в ИРАК да му пълнят задника с бомби... ей такива смешни и грозни комплексирани АМЕРИКАНСКи... а майка ти като си е дигнала краката пред рязан идиот... да си го следва - не да мърси българския корен...

БИЛ МИ БЪЛГАРИН ??? хахахахаххахахахахах ТИ си по-велик от Къци беееееееее - изби рибаТА...

Иракско куче такова... марш в пустинята !!! Там ти е мястото... НА САПУН... ей такива паразити само замърсяват света... ех че го няма чичо Адолф... той щеше ви тури в ред... за сметка на това си има хубави неща като СКИНХЕДС... те ще те докопат... хахахахаха хбубубххахахахах

Е как е да знаеш, че ще има ден на страшния съд, както бях чел в една религиозна книга ? хахахахахахахахахаха

А на тия твойте Застъпници хохохоохох и бутилка с ром Земете си цигане у къщата,.... да ви измъкне покъщнината хахахахахахаах

ЕЙ да не си мислите, че тия иракски псета, са по-различни от наще цигани... същата паплач са...
    ole bahti za6to si tolkova gaden s nego, kakvo ti e napravil??? bahti rasista si, kakvo ti pre4i mom4eto? takiva kato tebe gi mrazq mnogo, kato ima6 ne6to protiv nego pone si go draj za sebe si a ne go pi6i, za6toto nikoi dryg ne misli kato teb i stava6 SME6EEENN.. po princip nesam gruba ama tfoite mneniq me iznerviha mnogo, kato tolkova te drazni si 4eti tam tfoite rasistski knijki i ne se butai tam det ne ti e rabota!
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си