Нямам никакъв проблем, но последния път като го правих беше окло 30-4о минути. Умрях от умора и се изпотих като прасе. Мойта свърши няколко пъти и накрая каза че иска още. Я кажете какво хапченце да си купя и каква цена е да няма повече такива историий.
ecstazy ... poppers ..в най-лошия случай TANTRA ... и 3-те работят
ти добре ли си екстази тва е наркотично средство с което бързо си ставаш дружка на ти една виагра да ти се дига (не ти предпоръчвам изобщо да ползваш такива неща)
Хм.. не ти трябват никакви хапчета и ала-бала. Просто я остави и тя да прави нещо. Не може да си лежи супер пасивно, ти да се мориш като роб и да иска още.
Дава и взима.. готово ..
Така че избирате пози, подходящи и за двамата..
Правите тек.. душ, малко почивка(релакс) и после пак..Кой е казал,че трябва да е веднага?
Обикновено я почвам с френска докато свърши, после тя е отгоре ама пак аз действам. И после сменяме секви пози. Чул съм че екстазито праи мазало. Не е проблема че не ми става. Просто за доста дълъг акт питам какво мога да взема.
то от наркотиците да ти кажа няма хич да го вдигнеш,пък ти си взимай каквото искаш.Стимулантите добро няма да ти донесът.Просто не си от желязо.Няма всеки път да е така споко.НО НЕ ВЗИМАЙ СТИМУЛАНТИ НИКАКВИ
PI4 OTIVA6 V SEX SHOPA I PITA6 ZA "KAMAGRA" I E 10LV NO IMA SUPER EFEKT 6E SI GO RAZDELI6 ZA NQKOLKO PATI KAZAHA MI 4E NQMA NIKAKAV STRANI4EN EFEKT DARJI GO POVE4E kam 4 4ASA