.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Град
    Stara Zagora

Как да зарадваме една дама !

Предполагам всички от форома знаят колко много дамите обичат комплиментите. Така че реших да пусна тази тем.

От дамите искам да чуя кой или кои са най-хубавите комплименти които са чували , и изобщо кое ви кара да се чуствате харесвани, секси, обичани и т.н.
    А от колегите по оръжие чакам най-добрите комплимети които могат да направят на една дама
    за да се почуства най-най-най...(изобщо как показвате на половинката си че тя е единствена и неповторима за вас).

Ех дано да няма друга такава тема че иначе се издъних.
    Хората са 70% Вода останалото е Страст!!!

Puff deeply breath and Feel Love in air
    Don't Think Twice before you Listen to your heart
    Go at your real Love and Show your Feelings
    Love is Everything in our life. Don't Lose Her !

Аз обичам мъжките комплименти - под това разбирай не лигавите, а точно леко странните изказвания, които всъщност са комплиметни. Мъжо каза веднъж: "Понякога казваш доста умни неща...за жена"

Иначе ми харесват импулсивните и искрени неща...не да ми подари роза на срещата и да ми обяснява колко хубав цвят на косата имам, а да се събудя сутринта и да ми каже колко съм красива и секси, защото така го е почувствал...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Търново.... Велико Търново
    не можеш ли да си измислиш сам ... разпродажба на мозъци -> e-bay

Аз много се зарадвах на следните компименти: "Напомняш ми на бяло вино чисто е и рядко."

"Достатъчно красива си за да ходиш с по-големи от теб"

"koq e tazi jena mechta s nezemna krasota,koq e tazi jena mechta pokrovitelka na mujkite surca,vseki iska mig pone da e s neq na same,vseki iska mig pone da q vkara v grehove unikalna si "

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    "Твърде секс си за да не ти говоря мръсно." ))))

Много обичам да правя комплименти на дамите - просто защото те обичат да ги чуват

"Много си хубава!" - е нещо класическо, но това, че сме го чули в понеделник не значи, че не искаме да го чуем във вторник, нали?

"Обичам те!" - казано искрено... е най-добрия комплимент.
    Не искам без теб, Липсваш ми, Щастлив съм, защото те имам... и тн
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Бях решила да направя изненада на едно гадже. Връзах си панделка на врата и му казах "Аз съм ти подаръка и трябва да ме разопаковаш", а той каза "Това е най-хубавият подарък". Това е най-невероятното нещо, което момче ми е казвало... направо се разтекох от кеф

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    mii az se radvam na obiknovenite prosti dumi4ki te zna4at mnogo za men ne e vajno da napi6e6 poema v moq 4est kato moje6 da me trogne6 i s ne6to minimalu [20:35:10] ٠·˙˙·٠•●ŦĦĘ ĦĕǻŘŦBŘĘǻĶĚ®٠·˙˙·٠•● каза: offffffff nemoga pove4e bez teb i ;( ne sym te vijdal pove4e ot sedmica ;( [20:32:51] ٠·˙˙·٠•●ŦĦĘ ĦĕǻŘŦBŘĘǻĶĚ®٠·˙˙·٠•● каза: bi4kam te

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    Цитирай Първоначално написано от Ани
    Бях решила да направя изненада на едно гадже. Връзах си панделка на врата и му казах "Аз съм ти подаръка и трябва да ме разопаковаш", а той каза "Това е най-хубавият подарък". Това е най-невероятното нещо, което момче ми е казвало... направо се разтекох от кеф
    На 18тия рожден ден на по-по-по-по....-бившата ми приятелка си вързах червена панделка на... оная ми работа, събух си гащите (споко вече бяхме в моята стая) и и казах - Честит Рожден Ден )))))00
    При което тя беше 10 минути в несвят и само повтаряше "ТИ СИ НЕНОРМАЛЕН!" )))))))))))))0
    Спомен за цял живот

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    п.п. Още успорва, че 50% от оная ми работа е нейна (преди това водихме дело за 100% - че е нейна) и не ми дава да спя с други момичета
    ама аз не я слушам и си

Град
    Кола.
    Ах ти коцкар ИСКАЗАН СИ !!!!

"sakam da te fakam" vinagi pomaga

Покрай Коледа много ме радва това - "Ти си най-желания подарък" ))))))))))))))
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

Аз за съществуването на ДАМИ не съм съгласен...не съм и виждал из България...дами тука нема...тъй че съвет само ако не си от Бг...второ ти малоумен ли си?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    София
    Простички фрази от типа на
    "Днес си мн добре облечена,супер ти седят дрехите"
    "оооо гримирала си се,кефиш кефиш"
    "..и лакът ти отива на дрехите"
    "Е тая прическа мн ти отива!"

лично аз се разтапям :P по ми допадат такива,отколкото префърцунени клишета,които знам,че ги казва нарочноооо и сякаш не му идват от вътре... а поне тия /дори и нарочно казани/ изглеждат като спонтанни хаха
    Smile!?

Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Не знам дали аз нещо се бъркам...но това не са фрази, които един мъж би казал...особено това за лака

Град
    в космоса
    според мен с тези комплименти ще изглеждаш малко отчаяно е зависи какво точно ще кажеш

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Не знам дали аз нещо се бъркам...но това не са фрази, които един мъж би казал...особено това за лака
    Зависи от мъжа А какво трябва да казва? "Богиньо моя,принцесо,неземна красавице,единствена в света за мен,най най прекрасна из прекрасните цветя..." ?!?!? Това са фрази само за празноглави мъжленца,които искат да впечатлят някое момиче,което все още вярва и се връзва на такива думи

Докато по-простичките изказвания имат мн по-голям ефект,просто защото изглеждат по-истински \/
    Smile!?

Не съм за заучените фрази, исках да кажа нещо съвсем различно.

x

Xm kato se zamislq ne ostavam na zad s komplimentite.No taka da gi napi6a xm nz.Sqka6 vsi4ko mi e iz4eznalo ot glavata i ne moga da si sabera misalta za da napi6a ne6to novo koeto da pomogna na vsi4ki vi koito 4etete tova.
    Za men edin kompliment bil toi klasi4eski ili ne6to v po moderniziran variqnt si e vse taq.Na4ina po koito go kazva majat i pogleda koito treperi v/u samata neq i nai ve4e siqnieto v o4ite mu kogato q pogledne i i go kaje e nai vajno.Sega dali 6te i kaja 4e 1 ot xilqdite zvezdi ne blesti taka kakto o4ite i ili 4e prosto e ima krasivi o4i za men zna4enie tova nqma.Az kogato pravq kompliment az go pravq ne za da q vpe4atlq ili ne6to takova ami prosto ne moga da si izkrivq du6ata pri krasiva jena i si go kazvam napravo.To mi li4i na men kogato e ot sarce

Град
    \/!|)!|\|
    сега както на колегата сичко ми изхвърча от главата , но за мен един комплимент е изблик на това което ти е в душата затова има всякакви камбинации и варианти
    но докато си правиш нещо просто й кажи обичам те момичето направо се топи от кеф

Град
    somewhere over the rainbow
    ами последно много се зарадвах когато чух: "искам да си ми най-щастливото момиче, толкова си хубава, чаровна и лъчезарна, че като те видя мога да се разтопя"... щото както си говорехме и ми го каза така спонтанно..
    и се изкефих

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си