Здравейте искам да ви попитам има ли някакъв начин телефонът ми който е К300и да прочете .doc файл![]()
Еми не. Поне аз не знам. К300и не е смартфон да му се качи програма за .док файлове, няма и вградена подобна , като някои модели на Самсунг, така че няма как.
Ако ти трябва да качиш някакъв текст на телефона, поясни приблизителната големина на текста пък ще измислим нещо.
Only The Friends .... And Nothing Else Matters!
еми да исках да кача текст текста е 2 страници и незнам как да го кача![]()
Ами щом е 2 страници едва ли ще седнеш да го преписваш като бележка на тела ( то с тия клавиатури на телефоните , тоя Multitap) , прекалено много е и да седнеш да си го пишеш на СМС фрагменти от сайтовете на мобилните оператори ....нз . Аз имам К800и и в такъв случай просто пускам камерата на режим текст и снимам текста, после със зуум всичко се чете, но все пак това са 3,2 мегапиксела.
Друг вариант е да си намериш някакъв софтуер, с който можеш да пишеш бележки на тела от компа. Сони Ериксон нямат такъв към стандартния пакет , но току виж из нета да има нещо пиратско...
Нз за друго , нещо идеите ми се изчерпаха...
Дано да съм бил полезен.
Only The Friends .... And Nothing Else Matters!
откачен, купи си смартфон. защото е неудобно с такъв телефон, мани ти качаването на файла, но и четенето му. малък е дисплея
ем аз намерих програмата и я качих на телефона и сега незнам как да отворя и документа който качих ако някой знае да казва
е никой ли незнае как![]()
е добре де ама как да го отворя я обясни на мене документа се записва в "ДРУГИ" и после как![]()