- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Флюбих са
Нещо май не се оказах толкова железен...HELP влюбих се..ужас..не ми излиза от главата..всеки ден минавам през магазина където работи и когато зърна очите и усмивката й..направо губя ума и дума..колкото и крив ден да съм имал щом я зърна и изпълва сърцето ми с радост.Такова чувство досега не бях изпитвал...уфф гледам да съм търпелив, не и досаждам но изцяло съм обзет от нея, няколко пъти я каня да излезем, но тя все с усмивка отклонява поканата ми..има си приятел не знам как са им отношенията , предполагам са ок и определено единствено раз4итам той да се издъни ...е не съм толкова лош, но ако я цени и харесва дори наполовина колкото мен май ще са щастливи long long years..
..вие как бихте постъпили?
бих си купил една бананова мелба или да поканя някой приятел да идем на кино да ми прай компания
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Не се отказвай, всичко може да се случи![]()
Животът е адът описан в Библията!
мдаа благодаря добри съвети...ами не се отказвам , но си мисля ако всеки ден така я виждам по скоро да се сприятелим и нищо в крайна сметка да не излезе.
100% си прав желая й от все сърце да е щастлива, независимо аз или някой друг е до нея, дори ми стига да виждам лъ4езарната и усмивка всеки ден..но и бих желал аз да съм този който да я прави щастлива всеки ден...ако измислят перпетум мобиле ..то той би бил любовен..един поглед..лъч енергия..и процеса е по скокообразен дори и от термоядрен взрив.Първоначално написано от KillSwitchEngage
...апропо един приятел онзи ден ме майтапеше..вика ми свали я с ПОГЛЕД..малка тръба с хубав вестник около нея...
![]()
mmm има известно развитие, май ме е излъгала затова че си има приятел, на няколко пъти приема и се радва и трогва от подаръците които и давам, поговорихме / по скоро тя говори а аз се реагирах а и вероятно изглеждах като Мр Биин.../ ..луда му работа, най-странно ми е че не я възприемам като сексуален обект, по-скоро я боготворя и ми е приятно дори да съм близо до нея, да улавям от енергията която струи от нея.
отстрани сигурно приличам на някой инфантилен идиот...определено незнам докога ще изтрая аз самия това си състояние след което ще ми изпуши главата... ако не иска да задълбо4им познанството си , ще и тегля една майна и толкоз /
уффф кого ли залъгвам ...направо съм обсебен от нея
![]()
Щом ба4ка в магазин заеби яПървоначално написано от minava6t 4i4ko :)
![]()
![]()
![]()
Ако си има приятел...не чакай другия да направи издънка а ти направи свалка, без нейния "принц на бял кон" да забелязва... :P
Ако си няма....горната история...само,че без граници за свалки![]()
Away from life!
Не се отказваймдаа благодаря добри съвети...ами не се отказвам , но си мисля ако всеки ден така я виждам по скоро да се сприятелим и нищо в крайна сметка да не излезе..Много често от приятелство се ражда любов. И ако наистина те е излъгала за приятеля давай смело,може да успееш.
![]()
Успехчета :P
Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
любов ли бе... да я опишеш![]()
![]()
![]()
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
разбери кое й е гаджето...убии го,но го направи така че да изглежда нещастен случей..след това случайно се сближи с нея,за да има на чие рамо да плаче за споминалия си приятел и мисля че работите ше се наредят![]()
Първоначално написано от pirataaaaa
само 4е аз се ебавам с една друга / която пък е влюбена в мене
/ и докато го правя, си мисля за другата.
....ей го на , на сутринта поетично чувство в мен напира и търси пещерата й аз да осветя ..малко "мозък" да излея аз дори не смея, в моите очи твоя гъсз ми принадлежи, ..спирам с "лириката" аз сега че я виждам тя е магьосница добра . ако от майка си нау4ила е тези хватки лошо пише ми се и на мен , бедния кретен че не улучи на подходяща тъща, но рано или късно всичко си се връща.Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
и тука имало мушмороциПървоначално написано от kael
Не чакай гаджето да направи издънка а направо действай :P :P :P :P :P Докато не опиташ няма да разбереш какво ще стане![]()
![]()
Не мога да ви разбера...хората, които каните по няколко пъти и не разбирате кога да се отдръпнете.Аз, ако поканя някой на среща, не мога да досаждам толкова пъти, но пък си е до човек.Иначе - нищо не можеш да направиш, има си приятел, а и явно не те харесва.След време това ще отмине.Опитвай се да не минаваш покрай тоя магазин и да не й се възхищаваш толкова.
+1 няма смисъл според менПървоначално написано от koalka
![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
Има си приятел и очевидно затова е отказвала да излезе с теб.Съжалявам,но докато е заета нищо не може да се получи между вас.