- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Двама отзад
Миличка, драйфа ми се като те гледам. Някво сладко девойче, а си била баси развратницата. Ти докато станеш на 18 вече нищо ново няма да можеш да откриеш в секса. Направо ми е жал като виждам такива като теб как се сдухват от малки. И с тая снимка тип "малка курва" .... не знам какви симпатии очакваш. Не е красиво, не е яко, отвратително е това, което правите.Първоначално написано от margo_93
ти си луд...
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Нещо не можах да разбера ти какво искаш от мене?Или ти не можа да разбереш нещо?Първоначално написано от Jessika_MG
абе вие май искате да напраите тая мацка като кофа без дъно баси ....![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Тук не съм никак съгласна.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
pffffff tochno vie ne ste rqdkost a nz kfo ste ejednevie bih kazala..vs momche e takova kato teb iska sex sex sex..spored men sexa e nachin da pokajesh na choveka koito obichash kakvo znachi za teb a ne prosto zadovolqvane..pff no qvno BG e trugnala na losh put..!!!!
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
Точно такива като нея са много ценени от мен защото са рядкост.ценени са от тебе сигурно щото само такива заблудени мастии ти пускат
пък и не са рядкост а са на всеки корнер по 105
а иначе двама отзад хммм...какво да кажа ми чукайте се и като станете по на 60 години ще ви трябват памперсчета за възрастни че лошо ще се изпускате където трябва и не трябва![]()
Леле това ли са новите ценности,да се праскаш,като луд на 15 години?Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Нещо не мога да разбера къв ви е проблема на някои и закво е тва заяждане с margo_93. Кво като е само на 15? На мен от постовете й в други теми ми направи впечатление, че е си е образовано момичето и знае какво прави. Така че - да си го прави.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Интересно.хммм![]()
vie ste otkacheni dva to nema da moje da stane posle edin mesectva shte e golqma glupost....
![]()
*# lucky men #*
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Мастия викай на майката ти...Не ме познваш и нищо не ти дава право д аме обиждаш.Но щом искаш ,ще се обиждаме.А колкото до това ,кой на колко се праска,айде не се правете на девици и моралисти/ки,понеже доста рових из форума и някои хора дори правят секс още от 13 годишни,асега се правят на много морални.Те си знаят кои са,не сам като тях да им вадя кирливите ризи.Първоначално написано от todoryt
Жалковска работа.![]()
abe vas hora ne6to ne vi e nared mai 6e se hoi skoro v ludnicata na4 kilometar![]()
+1Първоначално написано от AnoNim4e
![]()
![]()
![]()
![]()
omg
ti dobre li si?
gorkoto momi4e
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
малее![]()
![]()
![]()
Лелеее.. хахаКак се връзвате на тези лигльовци не знам
![]()
boje kakvi hora ima. ti v red li si be ?![]()
''Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!''
Не е толкоз лошо както си го мислите с двама отзад.Само в началото дето е зор иначе си е готино....На мен ми хареса.
Russian Aerospace Agency
iskam sre6ta s teb :PПървоначално написано от gergana_sweet
![]()
![]()
4e ti si nema6 sivo ve6testvo razbrahme..ama taq luda li e be??! OMFG !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..