.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

СРАШНО ЛИ Е И КАКВО СЕ ПРАВИ?

Хора, дайте ми съвет. Когато отидете на гинеколот какво се прави? съжалявам ако ви звучи тъпо, но много ме е страх ...
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

ще му/й кажеш , че ти е за пръв път и той/тя ще ти каже какво да правиш

Цитирай Първоначално написано от ville baby
    +1

аз съм била веднъж... не искам да се повтаря.. в смисъл не болеше или нещо такова ама мен ме беше много срам... поне не гледа отдолу а само с некфи неща ми ръчка по корема и малко по надолу.. ама пак беше ужасно.
    ay caramba

Цитирай Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
    Цитирай Първоначално написано от ville baby
    +1
    +1

hottie
    Guest
    Ще ти зададе първо няколко въпроса за менструалният ти цикъл - редовен ли е, не е ли..пиеш ли някакви хормони. После ще те пита дали идваш на профилактичен преглед или имаш просто конкретен проблем и какъв е той.
    При профилактичен преглед те оглежда на видеозон и после на стола. Събличаш се от кръста на долу. Не е болезнено, не е страшно. Това са лекари и това им е работата.Няма от какво да се притесняваш. Те гледат полови отгани по цял ден!

Еееми въобще не е страшно.. аз съм била при жена и ме прегледа.. хм където трябваше
    Абе говорите си като приятелки обаче за неща свързани с цикъла, хигиената и т.н. И с мъж е същото сигурно, даже са ми казвали, че при прегледите поне са по-внимателни..

НЯМА НИЩО СТРАШНО!

blagodarq vi mnogo na vsi4ki
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

ako si devstvena nqma da te preglejda na stola

jivota e kato decka dreha..kas i naakan

Аз бях девствена и пак си ме прегледа на стола. Само дето нещо ми натиска корема и дупето съвсем леко, не знам какво правеше, ама на видеозон не ме е гледала. Това беше преди да ми дойде, получих някакво странно течение и ходих на преглед с майка ми. Бях на 12 май

Цитирай Първоначално написано от Sunlight-In-Your-Eyes
    Аз бях девствена и пак си ме прегледа на стола. Само дето нещо ми натиска корема и дупето съвсем леко, не знам какво правеше, ама на видеозон не ме е гледала. Това беше преди да ми дойде, получих някакво странно течение и ходих на преглед с майка ми. Бях на 12 май

mi osven ako sa ti vzimali nqkav sekret za da razbere kvo da ti predpi6e za te4enieto.ne moje da te preglejda kato si devstvena..nevazmojno e.ni6to nqma da vidi.

jivota e kato decka dreha..kas i naakan

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си