- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Под ръба на главичката имам малки пъпчици
Здравейтеимам проблем..
под ръба на главичката имам малки пъпчици..мисля че това може да са гъбички..но няма такива симптоми...доколкото знам когато имаш гъбички те сърби много..чувастваш се некомфортно и т.н..а аз не изпитвам нищо подобно..се едно нищо ми няма...ама тези пъпчици са си там..знам че това не е нормално и затова реших да попитам.Благодаря предварително
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
ako pita6 men e nai-dobre da ide6 na lekar,toi 6te ti kaje nai-dobre kolkoto i da e pritesnitelno.Opitai se da naptavi6 po dobra higiena za6toto moje da e i ot tova
ама аз си спазвам идеална хигиена..не мисля че проблема е в хигиената...ако това са гъбички тогава защо не се проявяват най-честите признаци...дали не е нещо друго..някой не знае ли за какво става въпрос..
ВИж на 2ра страница от тая тема, има мн други такива с този проблем,ето като за начало:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=143419
Smile!?
Благодаря много ra4enceот прочетеното почти се убедих че това което се наблюдава при мен не са гъбички защото нямам нито един от признаците споменати в темата която ми прати - сърбеш,болка,зачервено и т.н...някой е споменал че това било нормално..ама аз не мисля така...а най-много се притеснявам дали това нещо се предава по полов път..имам приятелка и не бих желал да и го
"лепна"...ако въобще е някакъв вид болест или възпаление..
http://en.wikipedia.org/wiki/Hirsuti...aris_genitalis при всеки са различно проявени, но важното е, че са безопасни![]()
Anno благодаря ти много![]()
това което се наблюдава при мен е абсолютно същото
много се успокоих..направо камък ми падна от сърцето :Д много много благодаря
![]()
ако са малки и бели пъпчици е нормалнои все пак след като свършиш винаги се мий-чъвала съм че от това се получават но са нормални-след време ще се махнат
![]()
н.п.Първоначално написано от bbbb
радвам се, че те успокоих. и аз се бях панирал, обаче видях, че е нормално.
![]()