- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девственост
Spored vas do kakva vazrast 4ovek trqbva da bade devsven?
Модерирано по т.1 и 7 от Правилника!
коалка
Love you!
Spored men 4ovek trqbva da pravi seks,kogato se 4uvstva gotov.Nqma smisul da go pravi6 samo,za6toto drugite go pravqt.A i tozi moment nqma da izbqga...![]()
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Дотогава докато не сметнеш че си напълно готов/а за тази стъпка няма смисъл да го правиш. Когато видиш че си готова тогава...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Няма определена възраст, до която трябва да си девствен. Важно ти да си готова да го направиш.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
d0 k0lkoto iska
Първоначално написано от Say It Right
6toto nqkoi ot moite sau4eni4ki smqtat 4e do 15 godini ve4e trqbva da si go pravil
Love you!
ми когато си готов,но не мисля,4е е уместно на 13-14
Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)
тия твоите съученички ще ги видим след 5-10 години, когато от безразборно ебане, отдолу замязат на раздрани чували.6toto nqkoi ot moite sau4eni4ki smqtat 4e do 15 godini ve4e trqbva da si go pravil
ма нека се веселят сега...![]()
и аз съм на мнение че не тряа се съобразяваш с другите и че няма точна възраст.аз съм си казала,че под 15...абсурд...
Човек трябва да го направи тогава, когато е готов и го иска х)
А тия твойте съученички не на разпрани чували ще мязат, а на не знам кво х)
По принцип нищо не трябва да се прави, защото така е модерно, камо ли това![]()
когато ти си решиш...когато сметнеш че си готова за това и сички тея отговорности тогава...
do 40 godi6na vuzrastnali ima takuv film...vsi4ko e vuzmojno :P ... kogato 4ovek e gotov togava e nai-dobre
Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!
Първоначално написано от lady_1994
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
по-голяма от твоятаПървоначално написано от lady_1994
![]()
Abe to verno kogato e gotov,ama sega decata na 12,13 re6avat 4e sa "gotovi"![]()
Spored men pone do 16-17![]()
ami kogato ti si re6i6 i estestveno s podhodq6tiq partnior. A ako tvoite sau4eni4ki ti se podigravat za tova 4e ne pravi6 sex , prosto gi izlaji 4e ve4e go pravi6.
сам трябва да прецени.. когато е готов![]()
Put all your angels on the edge Keep all the roses,I'm not dead I left a thorn under your bed I'm never gone Go tell the world I'm still around..
oh teq temi sa milioniiiiiii![]()
egati ve4e i az sa vbesqqqqm...
kolkoto i da pita6 si4ki 6ti kajat "em kogato se po4yvstva6 naistina gotov/a" nqkoi dobavqt kam tva: "+ kogato ima6 nujnata seksyalna kyltyra".. do tyka hyy ama ako 4ovek izrasi 4e e 4el dostata4no i e gootov da kajem na 14 - si4ki dryjno go napadattei 4e - temata nqma smisal... ako pita6 za sebe si: prei go kogato re6i6 i po-dobre ne kaai koga e 4e tyka nqkoi moje da sa opita da te ybesi ;]
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Това не трябва да се планира, да се прави, когато му дойде времето и подходящият човек.
ако си '94-ти набор....ммм...тфойте съу4ени4ки да си играят с барбитата и да си смучат бибероните а не да мислят за секс.Малки сте още.Много малки.![]()
Незнам какво искам но знам как да го постигна
Първоначално написано от Deni4ka:)
Az ne s1m saglasna s tovaSpored men 16-17 nai mnogo 18 god e nap1lno mormalno
![]()
До такава,че да знае: какво означава да свършиш,как се използва презерватив,какви предпазни мерки има за предпазване от бременност и болести,какво е пенис и какво е вагина ,клитор, G - точка, и какво означава да се възбудиш,кои болести как се предават,какво е орален,вагинален и анален секс и много други неща и чак тогава да се прави секс и да се задават глупави въпроси
Вижте и аз мисля че когато човек е готов.Аз съм на 12 и са ми предлагали но аз винаги отказвам!Не редно толкова млади да правим с**с.Една моя фр е на 13 и не е девствена.spooky24071986сагласна съм с теб.![]()
Затваряйте си краката, докато не можете да отговорите на всички въпроси от статията в началото на сайта..........Иначе преди 17-18 си е чиста глупост и проява на детско любопитство.