.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

отностно подписа

значи проблема ми е такъв ... искам да си сложа нов подпис ... нали пиша [img][/img] и след това между скобите слагам URL-to на снимката ... след което атоматично [img] ми остава на първия ред а сичко останало слиза надолу ... искам да попитам дали на някой му се е случвало и как мога да си сложа подпис ... без да ми създава такъв проблем ....

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Град
    у вас
    еми почваш на ново ама без да пишеш [img][/img] и след това между скобите.
    Ми почваш с [img] пишеш урлт и след това затваряш тага [/img]

Би трябвало така да не ти се премести на другия ред. =D>

ами не става ... пиша си [img] и в момента в който копирам URL-to и то не се копира на първия ред ами слиза долу .... нещо ....

Град
    у вас
    Копирай първо линка урлт, а след това сложи от пред и от зад [img] и [/img].

пак не става ... поставя ли ] na [img] и URL -то веднага злиза на втория ред

Град
    Bikini Bottom
    понеже url е прекалено дълъг за това ти се пренеся на другия ред, но не се притеснявай, направи го така и ще ти излезе (при мен се получи същото) :P

Град
    in da middle of nowhere
    ок така, значи моя проблем е че съм нова и не знам как са си сложа снимка на фрофил ами и на подписа ми, и ако обичате някой да ми каже щото не мога да видя никъде да пише къде мога да си солижиш снимка или там нещо такова

To be lost before you're found, don't mean you're losing.

Град
    Bikini Bottom
    Ма ти къде искаш да сложиш снимка??? ако е в потпис пишеш [img]url на снимката и [/img] а за ават си има да си избереш от компа. Е ти уточни къде искаш да си сложиш снимка, и ще ти помогна, ако мога де :P

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от sWeeT{}PolinCe`
    пак не става ... поставя ли ] na [img] и URL -то веднага злиза на втория ред
    Не, че искам да се бъркам където не ми е работа, но си смени потписа с такъв 300х300 пикслела мах, защото е в разрез с правилата, само съвет, защото инача някой модератор ще ти го каже

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си