- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-тъп раздел?
Преди си мислех че е раздел "Секс" но сега определено след като прочетох всички мнения във всички теми..раздел Конкурси мирише та се не трае!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Stanaha mnogo tupi,navudiha se mnogo mizernici;]
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Ъм политика?да опр политика !!!!тъпооооо![]()
как може да сте против кофата беенеее там някои хора са толкова крейзи че чак са ми идоли
![]()
.!.
Това че не се интересувате или не разбирате от политика не значи че е тъп раздела!Това е един от малкото раздели в който хората се държат малко по-сериозно ! \Първоначално написано от woshia_style
/
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Първоначално написано от Initial_D
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D>
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Нито веднъж не съм влизала в ПолитикаПървоначално написано от Initial_D
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Спорт и здраве.Не,че е тъп ,просто ми е безинтересен
_SL_ .. тъп си бате!Първоначално написано от exploitedteen
exploitedteen ... не всички в раздел Политика са фанатизирани нацисти .. има и много свестни хора които пишат там .. е не точно много но за себе си и за loyal_88 съм сигурен!!!![]()
ПОЛИТИКА безспотно! Едно е да се вълнуваш от темата ама това там е направо сектантска организация (нищо лично, да няма обидени)
Този, игрите...този за училище - там само дуднат да им напишеш съчинението.
ще умножа смеещите се емотикони в предния ми пост с 6000Първоначално написано от Initial_D
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
фън/игри/ здраве и разни болести там/ ии не на последно място любов![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
и аз съм за политика :P
Философия и Религия и Политика ..каквито са там..![]()
Политика![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Impossible is nothing ;] ^^
^^
Политика,Философия и религия, и Фън![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Спорт и Эдраве
[size=7][b][u]fosse cos
Игри ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
а КОФАТА е най-як![]()
![]()
![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
политики, философии, религии... теми от такова естество ...![]()
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Първоначално написано от Чайка
Този.. на 1-во място![]()
"За България и тези, които я напуснаха" - Не мисля, че има нужда от раздел чак..
ии има и други, но те не са тъпи. Просто мисля, че не са нужни толкова раздели.. или пък са (толкова потребители има)
Едит: И там разнии.. политика, религия - това е само място за обиди, кавги, раздор и т.н. А и е супер скучно за обикновенния тийнейджър![]()