- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствам се много эле
Эдрасти на всички.
Пиша ви,эащото се чувствам много эле и имам нужда от нечия подкрепа и съвет.Энам,че е доста досадно да се эанимаваш с чужди проблеми,но все пак ще ви бъда много благодарна,ако обърнете внимание.
Чувствам се много эле напоследък.Отчаяна съм.Не ми върви в любовта.Преди си мислех ,че меланхоличното ми състояние се дължи на нещо друго,но се окаэа ,че просто имам нужда от любов.
Когото и да си харесам,все не ми върви или пък се окаэва неподходящ ,не е това,което съм омаквала.До момента съм се влюбвала истински само веднъж-в едно момче,което эа мен бе и си остана наистина прекрасно,макар ,че ве нарани.Но и с него е невъэможно да бъдем эаедно.Дори ме е страх да му кажа ,че още го обичам и не съм спирала..просто иэпиствам страх.
Травмирана съм.Последната година съм в това състояние.Напълно отчаяна съм.Имам една тежест в гърдите,отвътре,която иэпитвам постоянно.Имам иэвестни проблеми и с едня приятелка в момента,но това е друга тема.Просто съм се депресирала и съм се эатворила в себе си.Всяк секунда аналиэирам живота си,мисля си някакви неща,отчайвам се все повече и повече.Чувствам се сама.Така сякаш просто няма на кого да раэчитам,да споделя...може би и эатова ,поради таэи липса на доверие,пиша тук.
Други ден сутринта эаминавам эа щастите.Трябва да съм щастлива ,а аэ съм нещастна.Не ми се ходи дори...просто нямам никакво настроение.
Е ,това е.Исках да споделя и го направих.Тук влиэат много хора и бих се раэдвала на всякакви коментари.
Благодаря ви много предварително.
I just love you ;(
Ами просто можеш да започнеш отново всичко на чисто .. вярно че ще ти е трудно .. но опитай ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
момиче не се безпокои и аз съм така но почнах да осъзнавам нещо животът продължава каквото и да става тойе една пумиина яма от която няма измъкване но все пак рано или късно колкото и тежко да му е на човек ще срещне щастието може да не е скоро но някога ще го срещне тази надежда крепи човекът жив ако човек изгуби и тази малка искрица надежда за щастие ще се превърне в беполезна рутина която всеки ще подминава защото вече няма да става нищо от него такаче опитай се да гледаш напред(знам че е трудно дори и самият аз всеоще не съм успял)
незнам дали от всичко това ти е станало по леко но се надявам
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Това,което мога да ти кажа мила,че трябва да гледаш по-оптимистично на живота.Няма смисъл така да се депресираш,рано или късно любовта ще дойде и при теб те хората не напразно са казали,че за всеки влак си има пътници.Днес,утре,други ден може да не ти проварви в любовта,но по в други ден да ти се усмихне щастието и на теб така горе главата и продължаващ напред.Казваш,че няма с кого да споделиш аз с удоволствие бих те изслушала и вих ти дала някакъв съвет ако не ти пречи това,че съм една непозната.Все пак ако искаш можеш да ми пишеш.Нали знаеш споделената мъка е половин мъка.Е това е от мен и успех \/
ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!
Да знаеш само колко ми е познато товаПри мене работите вървят така - Ходя с някоя, но тя ме зарязва поради необясними причини, сдухвам се, затварям се в себе си, евентуално след известно време го преодолявам и се връщам към себе си-купони, забавления, простотии с приятелите ми ( и ест в този момент съм доста по харесван, защото едно е да си себе си и да си живееш живота, друго е да си сдухан и затворен за света...) и така намирам си ново момиче и историята се повтаря... Когато съм сам имам чувството че това е единственото нещо което ми трябва, което ще ме допълни. И същото това нещо е което ми пречи да се държа на 100% от себе си, да грабя от живота с пълни шепи... Разбирам те как се чувстваш и единствения съвет, който мога да ти дам, е че на света има ужасно много хора, сигурен съм че има много по-добри, по-красиви, и въобще по- от твоя стар авер в който още си влюбена... Така че не стой така ами започни да си живееш живота. Като станеш на години (може и малко просташко да прозвучи) ще съжеляваш че вместо да ходиш по купони и на тях да се шибаш и купонясваш с най-яките пичове, ти си страдала по любовни проблеми... Света може да е толкова хубав, но ние трябва да го видим и да си го направим такъв
Така че се стегни малко и започни да живееш живота си
![]()
Така е. Депресирала си се заради миналото ти, в тежест ти е..Първоначално написано от mickelangelo
Животът е адът описан в Библията!
Ами просто можеш да започнеш отново всичко на чисто .. вярно че ще ти е трудно .. но опита
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал
И аз много пъти съм се чувствала така,но колкото и дълго да е траело то все някога е минавало,разбира се до селдващия път!Ами и аз си мислех,че обичам едно момче ,заблуждавах се много,мислех си че винаги ще го обичам,че не мога без него просто се самодепресирах и накрая осъзнах,че това,което съм изпитвала въобще не е било обич!Разбрах го,защото сега Обичам и знам какво е и когато го сравня с тогава просто няма нищо общо!Така,че спокойно ,рано или късно и ти ще разбереш това!чАкат те още много момчета или поне така се предполага... но не се предавай!Ясно ми е напълно как се чувстваш,понякога това чувство може да е породено просто от самото време (климат)!А с приятелки също съм преживявала огромни разочарования и много съм страдала,но накрая разбрах ,че просто не си е струвало...!Така че мисли малко по-позитивно и се усмихни!Не си сама определено,просто така си мислиш и така се настройваш! "Живота е такъв какъвто си го направиш!"Приятно прекарване в Штатите!Първоначално написано от mmaRiQ
![]()
![]()
![]()
аз като се чувствам зле 2 неща ми помагат наи много - приятелите и малко ( или много ) хубава музика ( аз попринцип под добра музика имам предвид стари рап парчета брейк и най вече метъл така че не много хора биха го намерили за добре но това вече си е лично )
PS най ми помага Nightwish![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Не почвай от начало , бори се за любовта си! Така тя е по-сладка и по - интересна . Кажи на хората които са те наранили, не се затваряй в себе си заради грешките на другите . Нека те не развалят живота ти! Живей на пук на тези които ти правят живота ад!
А какво точно е станало с приятелката ти - в смисъл... Знам от опит че когато останеш без най- верния човек (а именно приятелката си(поне за едно момиче)) е също толкова гадно колкото примерно да се скараш с родители , да се разделиш с любовта .. и т.н.Гадно е..
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!