Не разбрах много много смисъла на това което си написал, но имаше няколко въпроса в поста ти, които също незнам в какъв смисъл си задал, но ще се опитам да им отговоря така както ги разбирам Въпросите ти до колкото разбирам са за любовта-защо обичаме, защо ни обичат.... Моят проблем в тази връзка е че по време на връзка понякога прекалено много се отпускам и тук започват проблемите.... От една страна наистина понякога забравям да показвам чувствата си на момичето с което съм, но защо трябва с нещо да се доказвам на нея, защо постоянно трябва да се боря само за да е с мен? Винаги ми е било ужасно тъпо че във връзката немога да се отпусна... знам че ако го направя момичето веднага ще започне да си търси друг... и евентуално го намира... Винаги съм искал момиче което да знам че ме обича и няма нужда да и го доказвам постоянно само за да не ме смени с друг ;/ а това поражда друг въпрос - какво наистина търсим в хората които обичаме и какво търсят те в нас? И тук вече започвам да буксувам :P даже незнам дали ти отговорих по някакъв начин на някои от въпросите но това е което мисля