Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
Мм...начии..само дето си се хабил да пишеш.. аз никога не бих дала да ме гушне непознат мъж от влака Измисли следващия път нещо по интересно и смислено :P
хахаха, да бе - определено и тя си е имала своите проблеми или яко съм я впечатлил за да се развият така нещата
Цитирай Първоначално написано от B3B0K
parvo si pomislih toq 4ovek ima mn svobodno vreme za da si msili takiva ne6ta i da gi pi6e ..posle se setih kvo u4ih i ne mi se vqrva tva da e ... v kraina smetka da da sv izgledjda naglaseno i tva 4e si veren na nqkoi i go obi4a6 i mu kazva6 i pokazva6 izglejda malko kato manipoluciq i v tozi moment razvali predstavite na edn 15 godi6no momi4e sa lubov i vob6te sa svi4ko.. evala da popricip 4oveka e egoist po4ti nqma postapka koqto da ne egoisti4na daje mai nqmaa ..
ахаха, истинските гении са с голямо въображение )))
не, не, онова за топката сняг преди време исках да го направя, изтървах си момента,за което съжалявам, сетих се идеята ми и... реших да я напиша.
Ех.. ако бях реализирал идеята си сега сигурно още щях да бъда с онова момиче

а за егоизма - познавам една жена... учителка... която просто ме учудваше колко е добра към мен.. после забелязах - не само към мен... месеци по-късно разбрах... че не може да има деца
Човек иска това, което няма.