- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всичко е толкова нагласено... + интересна история.
Хубаво казано.Понякога и мене някои филми ме навеждат на разни мисли.И аз съм стигнала до извода,че материалното в една връзка я прави по устойчива от страна на дамата.Може да има и несъгласни-нека ме оборят,но когато съответният младеж подари някоя приятна на глед дрънкулка и още по-приятна на цена,дамата цъфва като майска роза посред юли и се разтапя като какаов сладолед на слънце.Изводът-и най-твърдото решение може да бъде променено с някоя и друга бижутерийна измишльотина.И за да не говоря празни приказки,ще кажа че и аз не се изключвам от това съсловие на материалистично-егоистични хора.Но работя по въпроса да променя тази си черта,защото наистина осъзнавам,че любовта не блести с блясъка на диаманта.Може и да съм в грешка,но аз съм от малкото,който съвсем откровенно си признават какво ги впечатлява на пръв поглед.Може и да съм повърхностна,но много неща ще променя.А автора-моля продължавай да пишеш-ти си имаш дарба
И малко офтопик понеже тука май се водят две теми:Книгите са важно нещо.Харесва ми да чета книги,харесва ми и да гледам телевизия.И няма да седна да осъждам хората,които не четат-въпрос на личен избор.SWASTICA наглед доказа,че знания не се получават само от учебници и книги.2/3 от думите,които написа,въобще не успях да ги прочета,а какво ли остава да ги разбера,а уча в профилирана биологична паралелка.Извод:Който иска да знае,може да се научи не само в училището,книгите и учебниците.Благодаря!
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare