.

Виж резултатите на анкетата: ...

Гласували
65. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да, аз съм кифла, обичам да ме третират като к**ва и наистина харесвам боклуци.

10 15,38%
  • не, аз не съм такава.

55 84,62%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Град
    STARA ZAGORA
    phaha ma to nikoi ne priznava a
    ami spored men tez momi4eta det se zanimavat s takiva sa6testva edva li 6te sednat da pi6at v foruma ili da si priznavat , 6tot te dori ne go osuznavat
    a ot tyka pone polovinata si padat po takiva tapanari samo det te ne obru6tat vnimanie na tva kak pluqt i tn.. a na izfukanite im dre6ki,gelosani , izroseni kosi4ki i tn.. i spored tqh te ne sa takiva ... nie moje da se otvru6tavame ot tqh ama te dori ne go osuznavat
    am vsa6tnost hi4 ne e lo6o mom4eto do teb da ima sobstveno mnenie i da e nqkak ludo i tem podobni ... ama tva det si opisal v temata si ejiva prostotiq
    PS: egati kat zema da pi6a nqa spirane ...

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Абе то никой няма да си признае много яснУ... Ко ще каже?! оф.. да .. аз ходя с един простак .. бла бла блааа... да бе...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    sofiq
    imam frka det hodi s edin talav .... 4uda i se ve4e 4 meseca ama te tvarda tq de.. 4e ime dobre zaedno kato se obi4at mladite da se vzimat
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Град
    Пловдив
    случвало ми са е да попадам на 1-2 такива момчета...ама не издържахме много...най-много 2-3 седмици

Не,не съм такава,напротив аз съм типичната кучка,преди всичко обичам себе си!Мразя да ми се отправят заповеди,а какво остава пък някой боклук да ме третира!А освен такива нищожества непонасям и мекотел!Лично аз си падам по хората с характер

Guest

Re: момичета, кажете си честно

Цитирай Първоначално написано от bishop
    забелязал съм че всички момичета обясняват колко е важно момчето да ги обича, да е умно и забавно и т.н., ибаче винаги се хващат с най-големите нещастници, такива които се напиват и повръщат цяла нощт, ходят по улицата и плюят, хранят се като свине, не поддържат никаква лична хигиена, тъпи са като галоши и третират гаджетата си като крайпътни феички (к**ви).
    кажете си честно, наистина ли всички момичета харесват боклуците повече от свестните момчета?

ъъъ....генерализацията е много глупаво нещо. смис, логически неиздържано е.

бтв описаният от теб образ ме изгуби още на подточката с напиването (какво да се прави, еджърски изкривявания).

айде със здраве.

Супер фен Аватара на gabi_94
    аз все си харесвам нормални момчета, които са свестни и възпитани, но просто ме е срам да им кажа и просто се надявам един ден те да ме забележат, само дето все ги изпускам и за тях се хващат момичета, които не ме превъзхождат по нищо, просто обаче съм мн срамежлива че да кажа на някое момче че го харесвам! А тези т.н. "боклуци", които аз познавам, повечето от тях ме мразят по необясними причини то и аз ги мразя де!Отврътително непоносими са. Едно момиче би се хванало с тях единствено за да се изфука, да се покаже че уж е от "готините, елита", а всъщност изглеждат толкова пропаднали. Но и момчетата(тези които са свестни) понякога ме дразнят. Тръгнат с някоя к***а, размотават се с нея, тя ги реже после се събира с тях и така постоянно! Сега един мой приятел(много свестно момче) тръгна с една к***а, тя го размотаваше непрекъснато, той я е виждал с мн по-големи момчета от него да се целува, но си трае.Ту тя го отрязваше и късаха ту се събираха, все тя решаваше и сега пак скъсаха и ако пак се съберат вече ще го убия тоя! Не стига че толкова време ми е говорил и страдалза нея накрая да страда още! Обеснете ми го момчета това, защооо? вместо да се запознаете да си говорите и да станете приятели с някое мило свестно и добро момиче, ставате гадже с някоя кифла, дето твърдите че обичате, но виждате все пак как тя ви размотава и как ви се подиграва!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ не мога да повярвам, че тука 90% от хората седят и разправят "аз не си падам по такива", "никога не бих ходила с такъв", "тези хора ме отвращават" и т.н.

първо правило в живота: НИКОГА НЕ КАЗВАЙ НИКОГА!!!

живота е пълен с изненади, а на всичкото отгоре и любовта е сляпа.
    пък и... как да го обясня, че да ме рязберете... всеки си има своите добри и лоши черти, но просто някои хора си затварят очите за добрите и виждат само лошите.
    имаше една много хубава мисъл... "И Господ ми каза: "Има хора, които обичат силно и искрено, но не могат да го показват""

ХОРА, във всеки човек ИМА добро... просто трябва да бъде намерено
    Две неща имам на земята - любовта и свободата.
    Живота безвъзвратно дал бих за любов,
    любовта да дам за свободата съм готов!

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    аз все си харесвам нормални момчета, които са свестни и възпитани, но просто ме е срам да им кажа и просто се надявам един ден те да ме забележат, само дето все ги изпускам и за тях се хващат момичета, които не ме превъзхождат по нищо, просто обаче съм мн срамежлива че да кажа на някое момче че го харесвам! А тези т.н. "боклуци", които аз познавам, повечето от тях ме мразят по необясними причини то и аз ги мразя де!Отврътително непоносими са. Едно момиче би се хванало с тях единствено за да се изфука, да се покаже че уж е от "готините, елита", а всъщност изглеждат толкова пропаднали. Но и момчетата(тези които са свестни) понякога ме дразнят. Тръгнат с някоя к***а, размотават се с нея, тя ги реже после се събира с тях и така постоянно! Сега един мой приятел(много свестно момче) тръгна с една к***а, тя го размотаваше непрекъснато, той я е виждал с мн по-големи момчета от него да се целува, но си трае.Ту тя го отрязваше и късаха ту се събираха, все тя решаваше и сега пак скъсаха и ако пак се съберат вече ще го убия тоя! Не стига че толкова време ми е говорил и страдалза нея накрая да страда още! Обеснете ми го момчета това, защооо? вместо да се запознаете да си говорите и да станете приятели с някое мило свестно и добро момиче, ставате гадже с някоя кифла, дето твърдите че обичате, но виждате все пак как тя ви размотава и как ви се подиграва!
    Как ги мразя тези тъпи курвички, не е истина... Дразни ме най-много, че повечето представляват малки момченца, които се правят на курви, просто защото е модерно сега.
    Но най-виновни са точно тези, които са като момчето в примера ти. Той може да е "душица", както се казва, но е със слаб характер... Вместо той да е мъжът, той се държи като момиченце и дава да го контролира и манипулира някаква п*тка.
    Ето, гледате по улицата - движат се момичета, хванати с няк'ви малки, мършави момченца, с вдигната коса на кичури и яка с пухче... Пълни путьовци... Това са слаби момчета, комплексирани, позволяващи да бъдат контролирани от момичето... Така го разбирам аз.
    Но времената се измениха тотално, сега сякаш всичко е наопаки... Което е кофти тръпка, наистина.

Мне и аз мисля,че не съм таква.Не бих търпяла подобно унижение.

В природата по-слабия пол търси закрила от по-силния пол,това е и при животните,и при хората.В борбата винаги печели по-силният екземпляр.Така е било,така и ще бъде...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Аз пък харесвам свестни момчета.

Цитирай Първоначално написано от ani4ka_bani4ka
    ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ не мога да повярвам, че тука 90% от хората седят и разправят "аз не си падам по такива", "никога не бих ходила с такъв", "тези хора ме отвращават" и т.н.

първо правило в живота: НИКОГА НЕ КАЗВАЙ НИКОГА!!!

живота е пълен с изненади, а на всичкото отгоре и любовта е сляпа.
    пък и... как да го обясня, че да ме рязберете... всеки си има своите добри и лоши черти, но просто някои хора си затварят очите за добрите и виждат само лошите.
    имаше една много хубава мисъл... "И Господ ми каза: "Има хора, които обичат силно и искрено, но не могат да го показват""

ХОРА, във всеки човек ИМА добро... просто трябва да бъде намерено
    ei towa poslednoto mn mi haresa werno wyw wseki ima 4astica dobro... i sym na mnenie 4e tiq det sa nai 4isti4ki i mirni4ki sa nai-goemite gad4eta, det mislqt samo kak da te pre**at ...
    harswam pi4owe det si kazwat tui det im e na akyla, ne uwyrtat mn s nekwi kompliment4eta ... swestni sa i e zabawno s tqh ... ei takiwa pi4owe ... nqmam ni6to protiw da piqt kat tatari ... tykmo 6e imam s koi da si kaja "nazdrawe"!

Тъжната истина е това Авторе...и съм свидетел на безброй такива...дрънка ти за принца на бял конд дето е изтънчен дрън дрън та пляс и се фаща с някъф як,дебеолват малоумник с пари или най малко положение...женски му работи едно казват друго правят и което е по лошото това е МАСОВА ПРАКТИКА !!!

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Съгласна съм донякъде с автора, но не напълно.
    Истината е, че моите са като избирани в библиотека и имат все един и същ недостатък - изневеряват. Уверила съм се, че няма такъв, който да не го прави или поне не съм го срещнала Но е факт и че някой такива могат да се променят (имам жив пример в къщата си).
    Наитина е масова практика малки момиченца да се правят на `феички` и да тръгват с тотални нещастници. Не винаги е за пари, понякога когато наистина харесваш някой се правиш, че не виждаш недостатъците му, макар за останалите да са явни Странно, но също факт.
    Съгласна съм с GregoryHouse за принца на белия кон, но както всички знаем той не съществува, затова понякога просто го заменят с коняря или свинаря

Обичам да се държат с мен като с курвичка единствено в леглото...и то не съвсем Признавам си - обичам да се държат с мен мило. Но да бъде от сърце.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Ei bishop za6to misle6 4e edno moomi4e e kifla po kakvo q opredelq6
    PLOVDIV

Момичетата не ги привлича това в "боклуците", че се държат като пълните селяни, а че са нахакани и непукисти и тяхната доза недостъпност ги прави по - желани. Това е, което се вижда на пръв поглед. Друг е въпросът, че като гаджета не ги бива хич и да ходят само с 1, да й обръщат внимание и да се влюбват е рядкост.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си