.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    in the loneliness;

май допуснах грешка ;(

здравейте. знам че ще ви прозвучи налудничево но въпреки критиките който очаквам от вас ще го споделя.

значи запознах се с един човек който е с 20 години по голям от мен.аз съм на 17 и да си кажа честно хлътнах по него.. стигна се даже до секс..сега незнам какво да правя.объркана съм.. моля ви кажете ми какво да правя.

П.С благодаря предварително
    Put all your angels on the edge Keep all the roses,I'm not dead I left a thorn under your bed I'm never gone Go tell the world I'm still around..

да ти кажа според мен нещата няма да са розови за дълго ако останеш с него защото 20 год. са си много има разминаване и в мисленето и в поведението и в целите на хората с такива големи разлики извиняваи ама тои може да ти е баща...замисли се добре над това въпреки че някои хора казват че за любовта няма граници...
    Da oBiчAш MojE da E NAI-KrAsiVotO чuVstvO,nO Da NakArAш nЯkoi Da tE ObIчa-ToVa E IZKUSTVO!!

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Олеее... ти наистина си допуснала грешка,ама поне май си я осъзнала. А иначе е по добре да прекратиш всичко свързано с него. Не мисля,че трябва да се чувате и виждате по каквито и да е причини и начини. Та ти с него само се закопаваш.,та той е... а ти си млада,живеети се и кво ли още не.. Пък и сигурно всичко е било моментно увлечение без капка разум..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Майко завиждам на тоя.. как 37 годишен пръч, който има сигурно около 17 годипна дъщеря е изчукал все едно дъщеря си.. младо и зелено...

Ама трябваше това да го помислиш още преди да ти го набие..

ужаЗ
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мога да кжа само 1 и съм сигурен че ще е достатъчно разликата с баща ми е 18 години незнам какво искаш от този , но е време да спреш до тука
    Не се страхувай, че животът ти ще свърши, страхувай се, че може никога да не започне.

Според мен разликата в годините ви е мн голяма за да се получи.....нз....мое мнение
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Допуснала си грешка, осъзнала си я... Нищо фатално... Не се притеснявай, просто прекрати връзката си с този човек и нека тази история да ти е като обеца на ухото, която да ти тежи цял живот. Вероятно този човек е женен и има деца, помисли и за него и не му разбивай семейството. Просто погледни себе си и своят живот и продължи напред
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Cannibal_C0rpse
    Легни си още 1 път с него, скрий сатъра под завивката, отрежи му патката и му кажи "Ся хубаво ли ти е? Преди ти се изгаври с мен, сега аз се гавря с теб" - и ще си овъзмездена
    \/

Moeto mnenie : Taka trugvat vsichki,koito sega sa lubovnici na jeneni muje!
    Ne ''bii'' bashta si posle,che ima druga ..
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

Единствения проблем може да е, ако много се влюбиш. Ясно е, че няма да просъществува дълго и стабилно връзката ви, ако може да се нарече връзка в пълния смисъл на думата. И затова като се разсъхне работата ще страдаш.

Ако се абстрахираме от това обаче, ти може да имаш само полза от този 37 годишен. Покрай него ще видиш какво е да общуваш с интелигентен човек, това ще те развие много и теб. Като мислене, мироглед.

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Ако се абстрахираме от това обаче, ти може да имаш само полза от този 37 годишен. Покрай него ще видиш какво е да общуваш с интелигентен човек, това ще те развие много и теб. Като мислене, мироглед.
    Съмнявам се, че толкова неморален човек може да е интелигентен... За мен педофилията е възможно най-отвратителното, най-ужасното сексуално извращение. Колко ненормален трябва да си, за да правиш секс с момиченце, вместо с жена на твоите години... И колко сбъркана трябва да си, за да не си намериш момче сред връстниците си, а да търсиш дъртак... Ако моята дъщеря направи нещо подобно, няма да види мъж, докато живее под моя покрив. А мръсникът ще го удуша с голи ръце...

Здравей, миличка!Аз няма да те упреквам като другите, защото напълно те разбирам, самата аз преживях нещо подобно и знам точно как се чувстваш.Ти си млада, предполагам хубава, искаш да опиташ всичко от живота, емоционално лабилна си и ето,че в един момент в живота ти се появява мъж...не момченце като повечето ти връстници, а мъж.Нормално е да си привлечена от него.Проблема идва от това, че за него ти си просто забавление.Той може да се държи супер мило с теб, да те кара да се чувстваш като богиня, НО той никога няма да погледне на теб като на пълноценна жена!Ти просто си му интересна, защото си различна от жените на неговата възраст и тръпката, която изпитва с теб не може да я изпита с никоя от жените, с които се предполага, че трябва да бъде.Не знам дали е женен, но дори да не е ти трябва да проумееш факта, че за вас няма бъдеще.Ако смяташ, че го искаш и той няма да те нарани може да останеш за още известно време с него, но не прекалявай ,НЕ СЕ ВЛЮБВАЙ В НЕГО, по-скоро се опитай да го приемеш по начина, по който той те приема теб- като нещо хубаво, различно, но краткотрайно.И когато усетиш,че вече сте взели всичко, което можете един от друг прекрати тази връзка, защото в противен случей се обричаш на много болка и проблеми! Успех

Абсолютно същото казах и аз. Стига да не се влюбва в него може да има само полза. Ако се влюби - само ще страда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си