- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ескапел
zna4i pravih seks bez prezervativ to4no predi da svur6i priqtelq mi si go izvadi i i mi svur6i na korema .... mn se 4udq kakvo da pravq ? Dali da piq escapel ? Vupreki 4e mislq 4e ako ima6e ne6to toi 6te6e da mi kaje se pak tva sa seriozni ne6ta ! 4etoh tuk edni temi 4e escapel e g/d 30lv ?! Kajete vie kakvo mislite molq vi ?! Puk i razbrah 4e ne e mn hubavo da go pie6 za6toto e mn silno tva hap4eA i ako nqkoi znae kakvi sa strani4nite efekti ako moje da kaje
Т.7 от правилника!
swords1010
ai trqbva da mi doide na 19 imam bolki i v gurdite i v koremano nai strannoto e 4e me bolqt i otzad bubrecite li krusta li nz kvo e
Всичко е защото се притесняваш, просто бъди спокойнащом е свършил на корема ти няма да се притесяваш, пък и той е щял да ти каже ако е имал някакви съмнения
пила съм ескапел и гинеколога с който се консултирах ми каза че това е хапче за ''инцидентни'' случаи и каза че не е редно да се пие често, най-много 2 пъти годишно между 4-6 менструаций. Но пък ти казвам, няма защо! Цената на моето беше 27лв. Хайде успех и не се шашкай много
![]()
[img][/img]
amiii prosto drugiq pat izpolzvaite prezervativi... 6toto moje da stanat golemi problemi... a za tova dali da pie6 escapel... mi neznam...Първоначално написано от love_devil3
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
mersi mn i na dvete 4e si kazah te mneniqta .... A samo da te pitam SilverAngel ima6e li nqkakvi promeni zakusnq li ti ? 6tot az mn se 4udq o6te no mislq da go piq za da sum spokoina
ами........ стана ми малко лошо... не знаех къде съм след като го пихама то нормално де, пишеше че така ше стане. Добре си прочети листовката на мене тя ми помогна много много и го пий възможно най рано чу ли! То ми беше закъсняло за това го пих и след 2 или 3 дена пак ми дойде
![]()
[img][/img]
Gospodi dano si4ko da e naredI ottuk natatuk sex samo s prezervativ .... mn me e strah mersi mn 4e mi obqsni .....
1-во пиши на кирилица
и нали не е свършил в теб за ко се коркаш![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Тези хапчета не се пият за щяло и нещяло...нищо ти няма, нищо не е станало! Аз на пимер мн рядко правя секс с презерватив, ама само 1 съм пила хапчета и то определено имаше защо да се притеснявам, а при теб ситуацията не е такава! Ако се притесняваш и постоянно мислиш за това дори цикълът ти може да закъснее, така че спокойноНедей да си купуваш ескапел ( 28, 50 лв)!
Сексът е като хубавата храна, колкото повече имаш, толкова повече искаш.
извинявам се за писанетоа ина4е пих ве4е тва хап4е за6тото за мен има6е при4ина пук и сум по спокоина знам 4е не се пият за щяло и нещяло но така прецених
извинявам се за писанетоа ина4е пих ве4е тва хап4е за6тото за мен има6е при4ина пък и съм по спокоина знам 4е не се пият за щяло и нещяло но така прецених а и в тва ескапел беше само едно хапче
![]()
Аве щом не е свършил вътре кво толкоз се панираш ... и ти като не искаш секс без кондом сливи ли имаше в устата,че не му каза на твоя приятел ... И да трябва да ти дойде на 19,днес е 17 ... толкоз мозъчна дейност да беше извършила преди да си легнеш с пр ти.
Emi ti Kolky hap4eta iska6 da ima 50 li?Първоначално написано от love_devil3
![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
№6548631549611![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
e dobre to nqma li nqkv`i sokove takiva......kadeto dori da ne sam svar6il v neq predi tva se izpuskat i v tqh ima spermatozoidi....smisal az ne sam svar6il v neq ama se skasa prosto prezervativa :S
опа извинявам се за латиницата......забравих![]()
Абе,ако ще и 330 лв. да е пий го щото не знаеш кфо може да стане...Успех![]()
![]()
![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
kajete ne6to po vaprosa ima li smi da kupuvam ili neПървоначално написано от mimako
![]()
Ииииеееааахх вече освен устата и гъза,и през корема се забременяваСвета става все по-жесток по дяволите!!!
iskam da popitam ne6to!pravih seks s priqtelq si i prezervativa se skasa ... toi ne be6e svar6il,no mi kaza,4e se pritesnqva da ne se e izpusnal ... trqbva li da piq escapel,kva e veroqtnostta da e imalo ne6to i moje li toi da ne e razbral ... blagodarq,ako nqkoi me posavetva !