- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли такава възможност?
Здравейте!
Девствена съм, но имам приятел вече почти 5 месеца. Не съм готова още за секс, но един път го бях задоволявала с ръка и когато той свърши, малко сперма остана по ръката ми. След няма и половин час бях отишла до тоалетната и пипнах долу, вече не знам и защо (но не съм бъркала навътре).. Проблема е, че не знам с коя ръка беше точно, и се притеснявам, че ако е била тази, по която остана сперма може да съм направила някоя беля.
Знам, че не съм информирана достатъчно, затова все още не съм готова да водя полов живот, а и все още съм малка..
Моля ви да ми кажете, има ли някаква опасност от забременяване?![]()
възможността за забременяване е кажи-речи нулева. Сега всички ще вземат да те плашат...
Ти на 5 годинки ли си ??? защото ако не си ... няма извинение за въпросите които задаваш!!!
нееее![]()
Да я отвориш без да я заболи ... Да я оближеш нежно, вкарвайки езика си в тясната и дупка..
докато горчивата и течност се излее в устата ти ... Каменица - мъжете знаят защо !♥.♥
Ем за тия 30 мин, ако не ти е засъхнала ръката .. ако е била влажна и ти си се пипнала (представяш ли си) тогава има вероятност .. а в твоя случай вероятноста е равна на .. 0%
Хаха,по-добре изчакай поне 3-4 години със секса,иначи ще има въпроси още след първия път,да не би случайно в презерватива да е имало миниатюрна дупка или да ти е пръснало по корема и после да е слязло... Както и да е.Поредния отчайващ случай.
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
100% си забременяла. Бягай да взимаш тестове ако не вярваш.
ОМГ бива ли такива теми да има![]()
Колкото повече,толкова повече е казал Мечо Пух и умрял от свръхдоза..
Първоначално написано от NomNomNom
Като ти е останало по ръката не отиде ли да се измиеш??????????????????????????
Трагедията е пълна...
Първоначално написано от Korrnyy
Очевидно не. Представям си я 5 минути със сополива ръка във въздуха![]()
Ти ще ми правиш лачени обувки аз ще ти хвъргам едър мангиз :Д
Не, изтрих я, но се измих, чак след като влязох в тоалетната.
Да знам, че въпроса ми е глупав но просто се притесних, че може някак си да е станало...![]()
Недей да почваш да водиш полов живот ,защото си просто гномо трагична и не искам да знам какво ще е тогава
А и имай поне минимални хигиенни навици-мий си ръцете от време на време....
не си бременна,дишай и не забравяй да НЕ почваш с чукането скоро
Октопода казва, че си бременна, ама друг път![]()
...
Това си е все едно да свърши вътре в теб.. Поне близнаци
![]()
Абсурдно е, за такава тема си струва да те побъзика човек![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Чудя се защо подяволите си попнала "долу".. Ти с ръцете си ли пикаеш .. и не не си бременна..
Може да им е малка дупката на кенефа и да "разтваря", че да може да уцелиПървоначално написано от infected9
![]()
![]()
![]()
Hostis Honori Invidia