хм, защо не поговориш с майка си... и после отиди на лекар за съвет. може просто да ти дадт разни хормони, с чиято помощ да ти дойде...
айде дано не е нищо лошо
![]()
.......шшшшшшшвепсс.. вкусът на оригинала
Само недей да се бавиш. Колкото по-бързо отидеш, толкова по-добре. Най-малко за личното ти спокойствие. Отиди до личния ти лекар. Той ще ти каже най-точно какво да правиш. Ние не сме лекар, не питай нас.
Познавам момичета на които им е дошло на 15 някъде,но по-добре отиди на лекарайде успех \
/
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
чесно казано това не е проблем че ще ти дойде по късно но найстина вари на лекар за да си сигурна и няма нищо срамно в товааз редовно ходя на гиниколог и така съм по спокойна за иследвания и т.н и съм омъжена вече де ама както и да е,
живота е един и нека му се радваме така както трябваСъвет:мисли преди да направиш нещо
Оооу,не си първата или последната![]()
Имам приятелка,на която й дойде на 16,така че не се притеснявай.
Има време,така че няма смисъл да се притесняваш и все пак
ако толкова те е страх-върви на лекар,но няма смисъл да се срамуваш...
Няма нищо срамно-човешко е![]()
Walk go home boy...
pri vseki 4ovek e individualno ne e zaduljitelno da ti doide na 12 13 14 moje i na 15![]()
![]()
Pff,kato ti doide she iskash da ne ti e idvalo!
Ше ти дойде,разбира се.Няма какво да ходиш по лекари и да ги занимаваш с глупости.
Има време,радвай се,че не ти е дошло по-рано...![]()
nqma zna4enie nito kolko si visoka nito kolko teji6 tova e tqloto ti koeto se razviva individualno i nqma 6ablon(tajnoto e 4e pove4eto momi4enca to4no tova si mislqt)koga trqbva da ti doide ne se pritesnqvai mai nqma jena na koqto da i e do6lo,ako pak tova te tormozio idi na ginekolog,toi 6te preceni v kakva faza ot razvitieto si sa organite ti dali vsi4ko e nared i koga trqbva da ti doide
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
На много момичета им идва на около 16 гидини. Нямаш повод за притеснения все още. Нормално развита си. Ако цикълът ти се забави още година-две, тогава потърси лекатска помощ. И не виждам защо най-лошото да е, че всички си мислят, че имаш цикъл. Не дължиш обяснение никому по този въпрост, освен евентуално на майка си.
Да и една моя приятелка е така и още не и е дошло. Не се притеснявай, изчакай да станеш на 16 и тогава ако нямаш цикъл отиди на лекар![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Съгласна съм!Много е гадно!Особено,когато те боли корем.Купонясвай докато още можеш,че после става гадно!Ще ти дойде сигурна съм!Може би просто организма ти още не е съвсем готов,но ще дойде!Първоначално написано от KoKoScHe{F}
Body of a virgin
Soul to the Devil's kin
Your God is me
In all that you see
Е ти пък кво спичаш на 15 си не си на 20 нали има време ще дойде. Такъв ти е организма на някои им идва 4-5 клас на други им идва 10-11...и кви хормони да и дават кви глупости щом си се развива нормално начи ще и дойде за кво да се тъп4е с глупости ..?!
Спокич момиче, не се спичай. И аз в началото много се притеснявах щото нямах мензиз а всичките ми приятелки имаха. Ама сега се радвам, че ми дойде по-късно от на другите, 'щото наистина си е гадно....На една приятелка й дойде чак на 16 и нищо й нямаше....ако много се притесняваш иди на лекар за да се поуспокоиш, няма да те изяде![]()
^Точно!Първоначално написано от KoKoScHe{F}
Най-добре поговори с майка си-тя ще те посъветва какво да правиш-а и е нормално на 15 да не ти е дошло-като станеш на 16-дотогава ако не ти е дошло тогава отивай на лекар-но до тогава ще ти дойде ще видиш![]()