- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Закъснява ми
ами проблема е такъв че ми закъснява с 7 дни ! бях леко болна и по принцип като съм била болна ми закъснява ама сега нз много се притеснявам да не съм бременна!приятелят ми не е свършвал в мен ама се притеснявам ! някой може ли да ми каже признаците да ранната бременност
Модерирано по т.1 от Правилника!
коалка
Хей, не се стряскай!
Не е хубаво, че разчитате само на неговата бързина, за да се предпазите от бременност, използвайте презервативи, че да ви е мирна главата.
Но както и да е...вероятно не си бременна, а времето и евентуално нервите си оказват влияние и затова ти закъснява. Мен пък този месец ми дойде 10 дни по-рано, а по принцип цикълът ми е адски редовен и си идва винаги навреме. Случват се такива неща!
По-добре не губи време в догадки, а си купи тест за бременност, за да видиш има ли за какво да се притесняваш. Ако толкова те е срам, накарай приятеля си да ти купи. Евтини са тестовете, а и може да се правят след 7мия ден от половия акт. Хайде успех, внимавай друг път, пазете се! Дано нямаш повод за притеснение.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Шут в главта.... Толко сте кухи =/
Ами вместо да се чудиш,дай 3 лв за тест да ти е спокойно,Много тъпо си постъпила.Кой чака цели 7 дни да му закъснее и да не си направи тест?![]()
закъснява ти защото се притесняваш или защото си бременна... който и вариант да е, успокои се, при единия ще се успокоиш като ти дойде.... а при другия ще ти се мре...
[img][/img]
И аз като съм болна ми идва чаааак като се оправя, спокойна бъди...
[img][/img]
Ама още ли не си купила тест?Айде направи един и кажи какво е положението да не те мислим повече![]()
Напълно възможно да ти закъснява,защото си била болна и си пила хапчета и така се нарушава и цикъла.И на мен ми се случвало,надявам се да е само това...Първоначално написано от indecent
:P
![]()
Напълно възможно да ти закъснява,защото си била болна и си пила хапчета и така се нарушава и цикъла.И на мен ми се случвало,надявам се, да е само това...Първоначално написано от indecent
:P
![]()
![]()
![]()
ох спокойно с годините се убедих, че тоз цикъл угодия няма. Смяна на сезон, лекарства, климат, притеснение, дори храната се отразяват. Аз в момента постя и ми закъсня със 6 дена, а принципно е като часовник. Нормално е според мен, но въпреки, че знам, че няма нищо си правя тест. Препоръчвам ти и ти да си направиш...за успокоение
Кое нормално момиче пита някви непознати бременно ли е вместо да си направи тест за лично успокоение?
Не за вражда, за обич съм създадена!